8 Tips Om Uw Tuin Tuin Slang Tijdens De Winter Te Beschermen

0
2663
tuinslang bescherming

Winter is hier! Dit laat ons veel kleine taken en taken, waarvan sommigen het heel verstandig zijn om lang niet uit te gaan. Als u een tuinslang hebt, moet u er zeker van zijn dat u de tijd en de kleine moeite hebt genomen om het te winteriseren en te beschermen als van de elementen van het seizoen. Wintering van uw tuinslang is gelijk aan een grote potentiële besparing, zowel in geld als zelfs later in de weg. Geloof me de minuten doorgebracht nu kan u sparen uren komen voorjaar!

Laten we eens een kijkje nemen op enkele eenvoudige tips om uw tuinslang klaar te maken voor de winter. We houden ze behoorlijk breed, zodat ze kleine eigenschappen tot en met het middelste einde van de dingen op 200 liter of zo bedekken. De meesten van ons vallen binnen dit bereik.

Daar gaan we!

  1. Houd het water bewegen. Dit is heel belangrijk, vooral als je vis hebt. De meeste mensen houden hun pompen op een maximale stroom om de grote waterbeweging te voorkomen en te voorkomen dat ze een klein gedeelte van hun eigenschap bevriezen of warm maken voor de vis (indien aanwezig) om in te verblijven. Dit moet je helemaal bevriezen En bescherm je tuinslang.
  2. Haal de planten uit. Het verwijderen van planten is een goed idee voor de winter en ik stel voor om dit op de eerste vorst te verzorgen.
  3. Schoon, schoon, schoonmaken. Ik weet dat het schoonmaken van je tuinslang niet leuk is, maar het is ook absoluut noodzakelijk. Begin met elke grote puin en werk dan naar de kleine dingen. Controleer zorgvuldig en controleer of er algen op de bodem of zijden van de functie aanwezig zijn of op of in de buurt van de pompen. Als u geen algen hebt, hoeft u zich niet zorgen te maken. Een algenbehandeling of twee. Deze behandelingen zijn vrij goedkoop en alles wat u doet is volgen de eenvoudige aanwijzingen op de fles. Nog een van de mogelijke opties is om de functie af te voeren (indien praktisch) en helemaal af te schrobben en vervolgens op te vullen voordat het ijskoud weer in komt, maar dit hangt af van uw individuele waterkenmerken, grootte en complexiteit, evenals uw eigen tijd en u wilt diep reinigen .
  4. Verwijdering van de pomp. Oké, als u ervoor wilt zorgen dat het water niet beweegt (tip 1), is het erg belangrijk om uw pomp te verwijderen of het zal bevriezen en breken. Dit zal tot een zeer grote vermijdbare kosten leiden, omdat water in de binnenkant van uw pomp komt en het elektrische werk verwoest. Of u nu wenst om het advies van tip 1 te volgen of tip 4 hier is echt aan u, en de esthetiek van uw buitengebied, maar alsjeblieft, voor uw wintertuin, doe het een of andere!
  5. Prune Surrounding Bomen. Dit bespaart u veel tijd om uw tuinslang elke dag te reinigen. Snoei je omliggende bomen, zodat ze voortdurend puin in je functie vallen. Je ziet er goed uit en moet je geen zorgen maken over je pomp verstopping als het nog steeds draait of andere problemen. De lente gaat ook veel vlotter!
  6. Maak bruin water schoon. Als u niet snel genoeg hebt gehandeld met het schoonmaken van uw watergebied en verwijdering van de omliggende bomen afbreekt, kunt u opmerken dat uw water een bruin aanwijst. Volg eerst de bovenstaande stappen en voeg vervolgens geactiveerde koolstof toe aan het water om het weer snel weer te schitteren.
  7. Beschouw een de-icer. Als uw gebied bekend wordt dat het super koud wordt, is een drijvend de-icer een goede optie om uw tuinslang in de winter te beschermen. Deze zijn erg cool (geen woordspeling bedoeld) drijvend in het water en automatisch aanzetten wanneer het een bevriezingstemperatuur bereikt, terugdraaien zodra het water verwarmd is. Een goede manier om geld te besparen en ervoor te zorgen dat uw functie niet wordt beschadigd.
  8. Houd de vis gelukkig! Als je vis hebt, hoef je ze de hele winter niet te voeden, omdat ze natuurlijk een soort winterslaap gaan binnendringen. In feite als de temp ongeveer 55F krijgt als je ze blijft voeden, kan je zelfs hun leven in gevaar brengen! Dus snijd ze af op dat moment. Wat u moet overwegen is het toevoegen van een kleine hercirculerende pomp om het water zuurstof te houden. Dit zorgt ook voor een geheel in het ijs, als er een gasuitwisseling en live, gelukkige vis zijn.

Zoals u kunt zien is er veel winter opwinding om uw tuinslang te beschermen tegen de elementen! Heb ik elk jaar tips gedaan? Laat het me weten dat ik ze graag zou horen!