Beste kunstmatige kerstbomen australië?

Hoewel er niets boven de geur en esthetiek van een echte kerstboom gaat, kan een kunstboom net zo magisch zijn en je door vele vakantieseizoenen heen helpen. Behalve een lang leven, zijn er genoeg goede redenen om deze kerst de overstap te maken van een echte boom naar een nepboom.

Beste kunstmatige kerstbomen australië?

Hoewel er niets boven de geur en esthetiek van een echte kerstboom gaat, kan een kunstboom net zo magisch zijn en je door vele vakantieseizoenen heen helpen. Behalve een lang leven, zijn er genoeg goede redenen om deze kerst de overstap te maken van een echte boom naar een nepboom. U zult niet alleen rotzooi, afval en milieu-impact verminderen, maar u zult waarschijnlijk op de lange termijn wat geld besparen. We hebben de boodschappen voor je gedaan en de 10 beste kunstkerstbomen van dit jaar verzameld.

Ga dit jaar voor een meer gezellige look met deze volle 180 cm hoge donkergroene boom. Het is gemakkelijk om wat festiviteiten in huis te halen door deze bosgroene boom te versieren met wat felle kerstballen, of houd hem schoon en eenvoudig met een reeks kerstverlichting. Word wakker in een winterwonderland met deze met sneeuw bedekte boom. De complimenten zullen binnenstromen zodra je familie en vrienden deze dennenschoonheid in je woonkamer zien.

Deze natuurlijk ogende kerstboom is 270 cm lang en heeft een prachtige mix van groene tinten, waardoor hij een echt en magisch gevoel krijgt. Deze bossige, eenvoudig te monteren boom heeft een stevige basis en ziet er met een paar gouden kerstballen of klatergoud magisch uit in elk huis. Deze dikke boom heeft maar liefst 1079 tips en is zo eenvoudig in elkaar te zetten dat je gegarandeerd een zorgeloze kerst hebt. Kom in de kerstsfeer met deze boom van 122 cm (4ft), hij transporteert zelfs de kleinste ruimte naar de Noordpool.

Trakteer uzelf op een abonnement - bespaar tot 25%. We zochten naar prelitbomen met ongeveer 100 bollen (of meer) per voet boomhoogte; minder dan dat kan de verlichting schaars laten lijken. Of je kunt van jaar tot jaar iets anders doen, zodat het niet elke kerst op dezelfde boom lijkt. Je kunt tegenwoordig tal van geweldige kunstbomen vinden, in tientallen „soorten” diverse sparren, sparren, sequoia's, en dennen in meerdere hoogtes en singels, kleuren, en verlichtingsstijlen.

Bovendien heeft de Adairs 7ft kerstboom een natuurlijk vol uiterlijk dat lijkt op iets tussen een Schotse den en een Douglasspar. Meestal hebben realistisch ogende kunstbomen rijke bruine takbases bedekt met zowel donker als lichtgekleurde groene kunstnaalden. In een ontwerp dat gebruikelijk is voor moderne kunstbomen, zijn de takken van de Downswept Douglas Fir allemaal permanent gemonteerd op scharnieren op de middenpaal (voor oudere kunstbomen moest u takken afzonderlijk via stopcontacten bevestigen). Aanzienlijk is dat nieuwe bomen (nieuw in 2004, dat wil zeggen) over het algemeen veel lagere niveaus van lood vertoonden dan bomen die in de jaren tachtig en negentig werden vervaardigd.

Als je op zoek bent naar een geweldig realistische boom voor een goede prijs, is de Puleo 7,5-voet Royal Majestic Douglas Fir Downswept Tree (RMDD-75QC) een geweldige optie. Ongeacht je stijl, elk van deze beste nep-kerstbomen zal elk licht en ornament laten schijnen. Vrijwel alle hedendaagse kunstbomen hebben takken die permanent op scharnieren op de middenpaal zijn gemonteerd. De beste producten zijn vaak van hoge kwaliteit met realistische kunstboomaccenten en gebruiksvriendelijke ontwerpen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *