Beste kunstmatige kerstbomen Canada?

Beoordeling 4, 6 · Beoordeling door Jamie Weissman · Onze beste algemene keuze, de National Tree Company Feel Real Vienna Fir Tree met LED-verlichting, heeft een realistisch uiterlijk, voorgespannen lichten, en een. The Best Choice Products Premium Spruce Tree heeft een nette, driehoekige vorm en kan in drie gemakkelijk scharnierende secties worden gemonteerd.

Beste kunstmatige kerstbomen Canada?

Beoordeling 4, 6 · Beoordeling door Jamie Weissman · Onze beste algemene keuze, de National Tree Company Feel Real Vienna Fir Tree met LED-verlichting, heeft een realistisch uiterlijk, voorgespannen lichten, en een. The Best Choice Products Premium Spruce Tree heeft een nette, driehoekige vorm en kan in drie gemakkelijk scharnierende secties worden gemonteerd. Het wordt geleverd zonder verlichting, zodat je gezin het ook op elke manier kan versieren. Een van de beste aspecten van kunstmatige kerstbomen is dat je opties kunt vinden die er net zo uitzien en aanvoelen als het echte werk.

We waren enthousiast over een 7,5 voet versie van de Home Decorators Collection Swiss Mountain Black Spruce Twinkly Rainbow Christmas Tree. Christmas Alexa-compatibele Vermont Spruce LED-kerstboom gaat aan en uit, verandert van kleur, en kan worden geprogrammeerd om volledig te knipperen via spraakopdrachten. We raden aan om uw plafondhoogte te meten voordat u uw boom koopt, ongeveer twaalf centimeter vanaf de bovenkant van de boom te berekenen om rekening te houden met een standaard kerstboomtopper, en tenslotte buiten de kaders te denken als het gaat om decoreren. Boomvormen variëren sterk van robuuste, hoge bomen tot slanke potloodsilhouetten, en u kunt het beste voor u kiezen op basis van hoeveel ruimte u werkt.

Vrijwel alle hedendaagse kunstbomen hebben takken die permanent op scharnieren op de middenpaal zijn gemonteerd. Maar het risico op blootstelling aan lood door een hedendaagse kunstmatige kerstboom is waarschijnlijk minimaal tot niet-bestaand. In dezelfde test vloog een gezonde en goed bewaterde levende boom onmiddellijk in brand, maar ging uiteindelijk uit, hoewel het belangrijk is op te merken dat hun testboom geen ornamenten of lichten had en tegen een betonnen muur stond. Er zijn zelfs halfrugbomen zoals de Home Heritage Pre-Lit Artificial Half Christmas Tree die speciaal zijn ontworpen om vlak tegen een muur te staan of in een hoek te stoppen voor mensen met zeer kleine ruimtes.

Sommige bomen worden geleverd met een opbergtas, maar testers ontdekten dat de losse structuur van een tas wat meer ruimte in beslag kan nemen dan wanneer de boom in een doos wordt opgeborgen. De „flip-functie” kantelt het onderste deel van de boom eenvoudig rechtop tijdens de installatie, zodat u hem niet zelf op zijn plaats hoeft te tillen, een andere welkome functie, aangezien de boom in totaal 78 pond weegt. In een periode van een week heb ik zeven kunstmatige kerstbomen opgezet, ze waren allemaal groenblijvende planten en ze waren allemaal 7,5 voet lang, met uitzondering van een die slechts 7 voet was.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *