Beste kunstmatige kerstbomen met verlichting?

Het eerste dat u moet beslissen voordat u begint met zoeken naar bomen, is de ideale hoogte en breedte van uw boom. De meeste plafonds zijn 8 voet hoog, dus bomen van 7 en 7,5 voet zijn het populairst (zorg ervoor dat u rekening houdt met de hoogte van de standaard plus die van de boomtopper, als je er een hebt).

Beste kunstmatige kerstbomen met verlichting?

Het eerste dat u moet beslissen voordat u begint met zoeken naar bomen, is de ideale hoogte en breedte van uw boom. De meeste plafonds zijn 8 voet hoog, dus bomen van 7 en 7,5 voet zijn het populairst (zorg ervoor dat u rekening houdt met de hoogte van de standaard plus die van de boomtopper, als je er een hebt). Er zijn tal van opties van 9 voet als je gezegend bent met plafonds van 12 voet, en er zijn ook bomen die 6 voet of onder staan, ideaal voor appartementen en kleinere ruimtes. Als je eenmaal weet waar de boom zal leven, gebruik je een meetlint om ervoor te zorgen dat de buitenste takken van de boom niet tegen meubels of muren wrijven.

Deze extra volle kerstboom van 10 voet is het antwoord op het wegnemen van het gedoe van het rijgen van lichten. Het beschikt over meer dan 2.500 aftakpunten en wordt geleverd met 900 LED-lampjes die kunnen worden omgeschakeld van warm wit naar veelkleurig, afhankelijk van uw stemming. Je kunt ook kiezen uit 10 verschillende functies, van standaard knipperen tot in- en uitfaden. Klanten zeggen dat de boom „spectaculair” is en „de prijs waard” is.

De takken van deze boom zijn gevormd uit de real deal, net als de Noorse spar van Three Posts die we hoger op deze lijst hebben behandeld. Het heeft niet zoveel takuiteinden als vergelijkbare bomen van 7,5 voet, maar ze zijn ultradik en bossig, vergelijkbaar met die van een echte Douglasspar. Deze boom heeft een brede basis van 5,9 inch en overal aantrekkelijke proporties. Nadat het volledig is afgezet met ornamenten, zal het zeker een statement maken in je woonkamer.

Het is ook een favoriet van klanten, met een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren van meer dan 1.700 kopers. Een geweldige ruimtebesparing, deze slanke Kingwood Fir is ideaal voor appartementen of iedereen die de voorkeur geeft aan subtiele accenten van vakantiedecor in hun huis. De 9 meter hoge boom heeft een smalle basis van 35 inch, waardoor hij gemakkelijk in een hoek kan worden gestopt, en hij heeft meer dan 1.400 takuiteinden zodat hij er ondanks zijn hoogte niet schaars uitziet. Klanten zeggen dat de boom stevig is en dat takken sterk genoeg zijn om zwaardere ornamenten vast te houden.

De 7,5 meter hoge boom heeft bijna 1.750 takuiteinden, die misschien laag lijken voor een boom van deze grootte, maar de takken zitten vol met naalden, dus hij is aanzienlijk vol. Voor sommigen voelt het versieren van een kerstboom als een hele klus en de taak kan moeilijk te beheren zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Een pop-upboom is een geweldig alternatief voor een standaard kunstboom, en deze 1,8 meter hoge boom wordt vooraf verlicht met 150 witte lichten en volledig afgezet met traditionele ornamenten en zes linten van boven naar beneden. Het stort ook in een tas met ritssluiting voor opslag na de feestdagen.

Als je je saaie werkruimte wilt aankleden, dan wil je deze mini-kerstboom op tafelblad voorafgaand aan het seizoen pakken. Met een diameter van slechts 10 inch past hij op de hoek van een bureau of zelfs bovenop een plank, en hij staat slechts 18 inch hoog. De 52 takken zijn gemaakt van een PVC-materiaal dat buigbaar is, zodat je ze op elke manier kunt plaatsen om de boom er voller en luchtiger uit te laten zien, plus je kunt hem versieren met mini-ornamenten en strikken. Deze chique kunstkerstboom is een geweldige aanvulling op elk minimalistisch of eigentijds huis.

Het wordt geleverd met een set van 151 ornamenten, waaronder een reeks zilveren ballen, minibomen, sneeuwvlokken, dennenappels en meer, om je ruimte er leuk en feestelijk uit te laten zien. De boom heeft ook 450 LED-lampjes verspreid om hem te laten gloeien en een warme sfeer te creëren. Ontworpen om eruit te zien als een witte den, biedt het een statement-making alternatief voor traditionele groene kerstbomen. Deze replica van het lieve boompje uit de klassieke A Charlie Brown Christmas is gewoon schattig.

Het begint met een diameter van slechts 28 inch aan de basis, zodat je in een kunstboom kunt persen zonder bestaand meubilair of decor te verwijderen. Terwijl een levende kerstboom de betoverende geur van groenblijvende planten in huis brengt, kun je hem maar één keer gebruiken en zal hij uitdrogen naarmate de feestdagen vordert. Een van de belangrijkste voordelen van kunstbomen is dat ze voorverlicht kunnen worden, waardoor de installatie van een lichtslinger wordt bespaard. Het hele gedeelte van het vakantiedecor van Target is altijd indrukwekkend (en betaalbaar), dus het is logisch om daar naar je kerstboom te zoeken.

Afhankelijk van de grootte heeft de voorverlichte kunstmatige kerstboom tussen de 2.531 en 5.687 takpunten die sterk lijken op die van echte bomen. In plaats van lichten of versieringen heeft deze kunstmatige kerstboom van The Holiday Aisle precies de juiste hoeveelheid nepsneeuw om uw woonkamer een winterse touch te geven. Met een berkachtige afwerking voor overdag en kleine LED's die gloeien als de lichten uitgaan, is deze een twee-voor-één winnaar en is hij ook een geweldige optie als je de voorkeur geeft aan een witte kerstboom. Voor degenen wiens vakantiestijl eigentijdse neutrale tinten heeft, past deze witte kunstboom van de National Tree Company misschien wel bij de rekening.

Elk van de 1.200 lampen verlichtte de structuur prachtig zonder een overweldigende aanwezigheid van dikke bollen en dikke draden die de meeste andere kunstbomen vaak hebben. Je kunt kunstmatige kerstbomen vinden in alle maten, vaak variërend van tafelbladversies van 2 voet tot hoge modellen van 9 voet. Sommige bomen worden geleverd met een opbergtas, maar testers ontdekten dat de losse structuur van een tas wat meer ruimte in beslag kan nemen in vergelijking met wanneer de boom in een doos wordt bewaard. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *