Hoe kies ik een goede kunstkerstboom?

Kunstbomen worden meestal geleverd met ingebouwde standaards, dus zorg ervoor dat je er een kiest met een stevige metalen, adviseert Warner. De plafondhoogte van een gemiddelde woning is van 8 tot 9 voet.

Hoe kies ik een goede kunstkerstboom?

Kunstbomen worden meestal geleverd met ingebouwde standaards, dus zorg ervoor dat je er een kiest met een stevige metalen, adviseert Warner. De plafondhoogte van een gemiddelde woning is van 8 tot 9 voet. Kies een boom waarvan de bovenkant minstens 6 centimeter onder je plafond valt. Vergeet niet om rekening te houden met de hoogte van een topper en de standaard tot de totale hoogte van uw boom.

Houd bij het kiezen van de juiste hoogte voor verschillende soorten kunstkerstbomen rekening met de verhoudingen. Je wilt dat de boom een brandpunt is, maar niet om de kamer te overweldigen. Als uw plafond echter meer dan 10 voet is of een kathedraal of gewelfde plafonds heeft, is een grotere, dramatischer ogende boom ideaal. Een kunstmatige dennen met lange naald is een uitstekende dupe voor een levende boomvariëteit die tot de meest populaire in het zuiden behoort.

Onder verwijzing naar de beoordeling van Ellipso legt hij uit dat het ongeveer 20 jaar zou duren voordat een kunstboom een betere oplossing zou worden met betrekking tot klimaatverandering. U kunt kiezen tussen natuurlijk ogende twijgbomen met een realistisch uiterlijk of kleurrijke klatergoudbomen. Hier is Jodie's prachtige Puleo International 7,5 voet voorverlichte espenspar gevlokte kunstmatige kerstboom met 700 UL-beursgenoteerde heldere lichten. Deze bomen zijn een leeg canvas, zodat uw gezin creatief kan worden met lichten, ornamenten, glitter en andere kerstboomversieringen.

Naast de diameter zijn er nog andere dingen waarmee u rekening moet houden bij het vinden van de beste kunstmatige kerstboom voor u, zoals het aantal tips en het aantal licht. De beste kunstmatige kerstbomen voor sommigen zijn gemaakt met tijdbesparende functies zoals geheugendraad waarmee de boomtakken hun vorm kunnen behouden. Volle kerstbomen bieden de meest levensechte vorm en de beste optie als je een echte brandpuntboom wilt. Kunstkerstbomen zijn een goede keuze als u het onderhoud en de schoonmaak van een levende boom wilt vermijden.

De glasvezelkerstbomen van vandaag hebben kleine lampjes op de toppen van of door de takken, wat zorgt voor een sprankelende en vaak van kleur veranderende boom. Bij het overwegen van deze factoren gelooft Cregg dat echte evergreens vooruit komen, omdat ze duizenden kleine kerstboomboerderijen en gemeenschappen in het hele land ondersteunen, in plaats van grootschalige fabrikanten in het buitenland te ondersteunen. Volle en middelgrote kerstbomen hebben een grote voetafdruk omdat ze aan de basis van de boom veel breder zijn dan aan de bovenkant.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *