Hoe kies je de beste kunstmatige kerstboom?

Een goede vuistregel is om minimaal 6 centimeter tussen de bovenkant van je boom en het plafond te hebben. Dit geldt ook voor een topper of een decoratieve standaard die hoogte aan de boom toevoegt.

Hoe kies je de beste kunstmatige kerstboom?

Een goede vuistregel is om minimaal 6 centimeter tussen de bovenkant van je boom en het plafond te hebben. Dit geldt ook voor een topper of een decoratieve standaard die hoogte aan de boom toevoegt. Dus als je het standaard plafond van 9 voet en een 12-inch engelentopper hebt, wil je een kerstboom van 7,5 voet. We meten onze bomen van de standaard tot de bovenste punt.

Kunstbomen worden meestal geleverd met ingebouwde standaards, dus zorg ervoor dat je er een kiest met een stevige metalen, adviseert Warner. De plafondhoogte van een gemiddelde woning is van 8 tot 9 voet. Kies een boom waarvan de bovenkant minstens 6 centimeter onder je plafond valt. Vergeet niet om rekening te houden met de hoogte van een topper en de standaard tot de totale hoogte van uw boom.

Houd bij het kiezen van de juiste hoogte voor verschillende soorten kunstkerstbomen rekening met de verhoudingen. Je wilt dat de boom een brandpunt is, maar niet om de kamer te overweldigen. Als uw plafond echter meer dan 10 voet is of een kathedraal of gewelfde plafonds heeft, is een grotere, dramatischer ogende boom ideaal. Onder verwijzing naar de beoordeling van Ellipso legt hij uit dat het ongeveer 20 jaar zou duren voordat een kunstboom een betere oplossing zou worden met betrekking tot klimaatverandering.

De kosten van een kunstmatige kerstboom zijn afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals waar hij van is gemaakt, of hij voorverlicht is en hoe hoog hij is. Wesley Long Needle Pine Flocked LED Pre-Lit Kunstkerstboom biedt een decoratieve snelkoppeling om binnenshuis een winterwonderland te creëren. Winwood Grand Fir Potted Pre-Lit Kunstkerstboom, is het meest geschikt voor binnen- of overdekt buitengebruik. Huishoudens die tijdens de feestdagen een boom tonen, zal 85 procent van hen kunstmatig zijn, volgens een recente studie uitgevoerd door Nielsen voor de American Christmas Tree Association.

Volgens The Nature Conservatory in Washington worden van de 350 tot 500 miljoen die op boerderijen in het hele land groeien, jaarlijks slechts ongeveer 30 miljoen bomen geoogst voor Kerstmis. Dit bericht wordt gesponsord door Puleo International, een familiebedrijf en gerund kerstboombedrijf waar Jodie en ik dol op zijn. Het kappen van een verse boom is niet iets waar experts zeggen dat je je overdreven zorgen over moet maken als je debatteert of je een echte of kunstmatige boom wilt kopen. Kunstkerstbomen zijn een goede keuze als u het onderhoud en de schoonmaak van een levende boom wilt vermijden.

Een kunstmatige Noorse spar zoals de 7,5 Ft Westcliff Norway Spruce LED Pre-Lit Artificial Christmas Tree pronkt met een meer traditionele vorm en stijl. We hebben een paar dingen op een rijtje gezet om over na te denken die je zouden moeten helpen bij het kiezen van de beste kunstmatige kerstboom voor je huis dit jaar. Naast de klassieke groene bomen zijn er kunstmatige kerstbomen in bijna elke kleur en textuur. Bepaalde soorten kunnen een speciale betekenis hebben omdat ze je herinneren aan de kerstboom die je had toen je opgroeide.

Ze stelde zich voor om met haar creaties vreugde toe te voegen aan de huizen van mensen, en dus ging ze aan de slag met het toevoegen van levensechte details die de kunstmatige kerstboomindustrie voor de komende generaties zouden transformeren.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *