Hoe lang gaan kunstbomen van Balsam Hill mee?

We gebruiken hoogwaardige lampen van commerciële kwaliteit die blijven branden, zelfs als een lamp doorbrandt of wordt verwijderd. Onze gloeiend verlichte bomen schijnen ongeveer 3.000 uur lang helder.

Hoe lang gaan kunstbomen van Balsam Hill mee?

We gebruiken hoogwaardige lampen van commerciële kwaliteit die blijven branden, zelfs als een lamp doorbrandt of wordt verwijderd. Onze gloeiend verlichte bomen schijnen ongeveer 3.000 uur lang helder. Kunstkerstbomen moeten nu 5 tot 10 jaar meegaan als ze op de juiste manier worden verzorgd en opgeborgen. Dat gezegd hebbende, wil je investeren in een boom die je over tien jaar echt leuk zult vinden.

Maar het vinden van die precies juiste boom kan een beetje overweldigend zijn in een zee van opties, en de perfecte boom voor een alleenstaande man is misschien niet de perfecte boom voor een gezin van vijf. Kunstbomen kosten vaak meer vooraf in vergelijking met echte bomen, maar ze kunnen meerdere jaren worden hergebruikt in plaats van na Kerstmis of Nieuwjaar te worden weggegooid. De meeste Amerikanen zijn van plan hun kunstbomen tien jaar te houden; de gemiddelde bruikbare levensduur is echter zes jaar. Voor degenen die aan bepaalde allergieën lijden, kan het brengen van een levende kerstboom tijdens de feestdagen irritatie veroorzaken, zei Dr.

Boomkavels dragen op een bepaald moment beperkte bomen en de meest populaire soorten raken op naarmate Kerstmis nadert. Dus wat betekent dat voor het winkelend publiek? Experts raden aan flexibel te zijn wanneer u op zoek gaat naar een kerstboom, u moet misschien kiezen voor een andere hoogte of type boom dan normaal. We bieden bomen in verschillende maten en vormen die bij uw ruimte passen, van VOLLEDIGE KERSTBOMEN tot smalle of FLATBACK BOMEN voor kleinere gebieden. De belangrijkste verschillen tussen deze twee soorten kerstboomverlichting liggen in hun energie-efficiëntie en levensduur.

Warner zei dat de meeste kunstbomen gemiddeld 10 jaar meegaan, terwijl sommige 20 jaar of langer kunnen worden gebruikt. Daarom is het belangrijk om tijdens het winkelen na te denken over wat voor soort kerstboom je op de lange termijn wilt hebben. Omdat kunstmatige kerstbomen grotendeels van plastic zijn gemaakt en op stortplaatsen kunnen belanden als ze worden vernield, is de kwestie echter besproken. Deze kunstmatige kerstboom is 7,5 voet lang en wordt geleverd met een metalen standaard en is ontworpen om eruit te zien als een Virginia Pine-variëteit, volgens het merk.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *