Hoe lang gaan lichten op kunstbomen mee?

Dat veronderstelt dat de lichten buiten het seizoen worden verwijderd en opgeslagen en niet het hele jaar door blijven staan. De garantie van een boom kan u veel vertellen over de algehele kwaliteit en de verwachte levensduur van de boom.

Hoe lang gaan lichten op kunstbomen mee?

Dat veronderstelt dat de lichten buiten het seizoen worden verwijderd en opgeslagen en niet het hele jaar door blijven staan. De garantie van een boom kan u veel vertellen over de algehele kwaliteit en de verwachte levensduur van de boom. Sommige bedrijven bieden alleen garanties op korte termijn, 3 of 5 jaar. Bescherm uw investering door een boom te kopen die is gemaakt om lang mee te gaan en wordt beschermd door een langere termijn, 10 jaar garantie.

Kunstkerstbomen van Christmas Lights, enz. Worden standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. We gebruiken hoogwaardige lampen van commerciële kwaliteit die blijven branden, zelfs als een lamp doorbrandt of wordt verwijderd. Onze gloeiend verlichte bomen schijnen ongeveer 3.000 uur lang helder.

Om erachter te komen hoe lang de voorverlichte kerstboom die u koopt meegaat, kunt u de garantie controleren. Sommige bedrijven bieden een garantie van 3-5 jaar. Het is ook essentieel om het merk van de kerstboom die u koopt te bekijken. Dit omvat algemene informatie over de kwaliteit en levensduur van de boom.

Op deze pagina worden alle ins en outs uitgelegd van kwaliteiten waar je op moet letten bij het kiezen van een prelit kerstboom. Het hebben van voldoende ervaring met het online uitvoeren van een groot aantal kerstboombestellingen gedurende een lange periode kan een goede indicatie zijn dat een bedrijf klaar staat om dit soort uitdagingen aan te gaan als ze van invloed zijn op uw bestelling. Als je denkt dat het zelf versieren van de boom deel uitmaakt van het plezier van Kerstmis, dan is een onverlichte boom perfect voor jou. Het beste van alles is dat het je lampen op hun plaats houdt, zodat je ze volgende kerst niet meer hoeft op te hangen.

Met de komst van koelere, energiezuinigere LED-verlichting (versus gloei), samen met het feit dat kunstbomen niet uitdrogen of een daaropvolgend brandgevaar vormen, kunnen voorverlichte kerstbomen een mooie balans bieden tussen gemak, veiligheid en energie-efficiëntie. Een boom van 7 voet met een volledig profiel heeft bijvoorbeeld meer licht nodig dan een smalle boom van dezelfde hoogte. Dit is de belangrijkste reden waarom veel gezinnen een voorverlichte kunstboom kiezen als hun keuze voor een kerstboom. Als je de wiskunde doet, geef je ongeveer hetzelfde bedrag uit aan echte bomen als voor de levensduur van de nepboom.

Het kopen van een kerstboom is een selectief proces dat zorgvuldig moet worden overwogen op basis van vele factoren. Volgens Greenpeace moet je een kunstmatige kerstboom minimaal 8 jaar in gebruik houden, maar bij voorkeur 20 of meer om de levenslange uitstoot tot een minimum te beperken. Het product is een kunstmatige dennenboom die voorbedraad wordt geleverd en geregen met lichten, die niet kunnen worden verwijderd en meestal zijn ingebed in de kunstmatige takken. Maar hoe kan een consument er zeker van zijn dat hij een kwaliteitsboom koopt van een betrouwbaar bedrijf? Met dit in gedachten, Christmas Lights, Etc, een van de grootste U.

Ze legden uit dat de kosten voor het vervangen van een echte kerstboom (traditionele kerstboom) drie keer hoger zijn dan die van het kopen van een kunstmatige of voorverlichte kerstboom die bijna tien jaar meegaat. Kunstkerstbomen variëren in prijs afhankelijk van hoogte, kwaliteit en extra's zoals voorverlicht zijn. Ze is het ermee eens dat LED's een langere levensduur hebben, maar gloeilampen in kerstbomen zijn in eerste instantie goedkoper.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *