Hoe lang gaat de gemiddelde nep-kerstboom mee?

De meeste Amerikanen zijn van plan hun kunstbomen tien jaar te houden; de gemiddelde bruikbare levensduur is echter zes jaar. Het is een goed idee om het bedrijf en de productkwaliteit te onderzoeken voordat u uw aankoop doet.

Hoe lang gaat de gemiddelde nep-kerstboom mee?

De meeste Amerikanen zijn van plan hun kunstbomen tien jaar te houden; de gemiddelde bruikbare levensduur is echter zes jaar. Het is een goed idee om het bedrijf en de productkwaliteit te onderzoeken voordat u uw aankoop doet. Kunstbomen kunnen jaren meegaan en worden zelfs geleverd met 1-10 jaar garantie. De garantie van een boom kan u veel vertellen over de algehele kwaliteit en de verwachte levensduur van de boom.

Sommige bedrijven bieden alleen garanties op korte termijn, 3 of 5 jaar. Bescherm uw investering door een boom te kopen die is gemaakt om lang mee te gaan en wordt beschermd door een langere termijn, 10 jaar garantie. Kunstkerstbomen van Christmas Lights, enz. Worden standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Voor anderen is de routine om jaar na jaar dezelfde geliefde boom uit de opslag te halen er een die ze koesteren, zelfs als dat betekent dat je die geweldige, echte boomgeur mist of de ervaring van het maken van de reis naar een boomboerderij om precies de juiste te kiezen. Voordat u online een kunstmatige kerstboom koopt, moet u de geschiedenis van het bedrijf bekijken om te zien of het bedrijf de tand des tijds heeft doorstaan en als zodanig is de kans groter dat u er bent als u ze in de toekomst nodig heeft. Naast een groen model en een model bedekt met kunstsneeuw, kunt u deze boom kopen in puur wit, roze en zwart. In de loop der jaren hebben huiseigenaren het water in hun boomstands geregen met alles, van conserveermiddelen voor bloemen tot bleekmiddel in poedervorm en geplette aspirine om hun bomen vers te houden.

Inderdaad, toen hem werd gevraagd waarom ze geloofden dat kunstbomen milieuvriendelijker waren, zeiden veel respondenten in de Rocket Homes-enquête dat ze dachten dat het omhakken van een boom slechts voor één vakantie verspillend en slecht was voor het milieu. Na het wegwerken van pompoenen en overgebleven Halloween-snoep, beginnen veel mensen in het hele land hun huizen te versieren voor de feestdagen, en dat begint vaak met een kerstboom. Als je deze feestdagen je hart op een kunstboom hebt gezet, overweeg dan om er een tweedehands te kopen, zoals bij een plaatselijke kringloopwinkel, Facebook Marketplace of eBay. De prijzen voor kunstmatige kerstbomen zouden op sommige markten maar liefst 26 procent hoger kunnen zijn dan vorig jaar, volgens Jami Warner, de uitvoerend directeur van de American Christmas Tree Association, een handelsgroep die de kunstmatige kerstboomindustrie vertegenwoordigt.

Een recente studie gepubliceerd op de website van de American Christmas Tree Association (ACTA) legt uit dat gedurende een periode van tien jaar de kosten voor het vervangen van een levende kerstboom elk jaar drie keer de kosten zijn van de aankoop van een enkele kunstmatige kerstboom (die tot 10 jaar of langer kan meegaan). Dus als je wilt dat een kunstboom de geschenken dit jaar onder zet, is het nu tijd om te beginnen met winkelen. Hoe je het ook bekijkt, „de impact van een echte of kunstmatige boom op het milieu is verwaarloosbaar”, zei Bert Cregg, een professor aan het Department of Horticulture van de Michigan State University en een expert in de productie van kerstbomen. Met realistische boomontwerpen, een grote selectie in volheid en stijl, en functies, waaronder scharnierende takken en met schors omwikkelde takken, biedt kerstverlichting, enz.

Prachtige kerstbomen die zijn ontworpen om vele seizoenen mee te gaan. Jami Warner, de uitvoerend directeur van de American Christmas Tree Association - de tegenhanger van de kunstboomindustrie van NCTA - benadrukt het belang van het kijken naar een kunstboom als investering. Daarom is het belangrijk om tijdens het winkelen na te denken over wat voor soort kerstboom je op de lange termijn wilt hebben. Over het algemeen zijn de meeste mensen - 60,5% van de respondenten - ook van mening dat kunstbomen beter zijn voor het milieu.

Kunstbomen zijn gemaakt van metaal en PVC, een niet-biologisch afbreekbaar, van aardolie afgeleid plastic.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *