Hoe lang moet een nep-kerstboom meegaan?

Een ander voordeel van kunstkerstbomen is dat je ze jarenlang kunt gebruiken. Warner zei dat de meeste kunstbomen gemiddeld 10 jaar meegaan, terwijl sommige 20 jaar of langer kunnen worden gebruikt.

Hoe lang moet een nep-kerstboom meegaan?

Een ander voordeel van kunstkerstbomen is dat je ze jarenlang kunt gebruiken. Warner zei dat de meeste kunstbomen gemiddeld 10 jaar meegaan, terwijl sommige 20 jaar of langer kunnen worden gebruikt. Daarom is het belangrijk om tijdens het winkelen na te denken over wat voor soort kerstboom je op de lange termijn wilt hebben. De garantie van een boom kan u veel vertellen over de algehele kwaliteit en de verwachte levensduur van de boom.

Sommige bedrijven bieden alleen garanties op korte termijn, 3 of 5 jaar. Bescherm uw investering door een boom te kopen die is gemaakt om lang mee te gaan en wordt beschermd door een langere termijn, 10 jaar garantie. Kunstkerstbomen van Christmas Lights, enz. Worden standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Uit een onderzoek van Nielsen in opdracht van de ACTA bleek dat de gemiddelde consument zijn kunstboom 10 jaar bewaart. Maar Heffernan zei dat een goede langer meegaat, en je zou tientallen jaren een „Cadillac-boom” kunnen gebruiken. Terwijl enkele van de beroemdste kerstbomen van het land uit het wild worden gehaald, meldde de Washington Post dat 98% van de levende bomen in Amerikaanse huizen van een boerderij komt. De beste manier om na te denken over wie een kunstmatige kerstboom moet krijgen, is door de voor- en nadelen van nep versus levende kerstbomen te vergelijken.

Kunstbomen worden meestal geleverd met ingebouwde standaards, dus zorg ervoor dat je er een kiest met een stevige metalen, adviseert Warner. Volgens de gegevens van de Carbon Trust over koolstofvoetafdrukken van bomen moeten degenen die een kunstboom hebben deze minstens 10 vakantieseizoenen hergebruiken om de milieu-impact lager te houden dan die van het krijgen van een nieuwe echte boom elk jaar. Aanzienlijk is dat nieuwe bomen (nieuw in 2004, dat wil zeggen) over het algemeen veel lagere niveaus van lood vertoonden dan bomen die in de jaren tachtig en negentig werden vervaardigd. De NFPA ontdekte ook dat kerstboomlichten de oorzaak waren van bijna de helft van alle kerstboombranden (PDF).

Om die reden zijn kunstmatige kerstbomen die uitsluitend van PVC zijn gemaakt, doorgaans goedkoper in vergelijking met variëteiten die meestal polyethyleen zijn. Hoewel echte bomen doorgaans goedkoper zijn dan kunstmatige bomen, kan het hergebruik ervan in de loop van meerdere jaren uiteindelijk geld besparen. Om het goed te doen, moeten kopers overwegen om kunstmatige kerstbomen te kopen van bedrijven waar kunstbomen hun primaire activiteit zijn, en bedrijven die deskundige klantenservicemedewerkers bieden om klanten te helpen de juiste boom voor hen te kiezen. Hoewel dit betekent dat echte bomen meestal de milieuvriendelijkere keuze zijn, hangt veel af van hoe lang huishoudens hun kunstbomen vasthouden of hoe ze ervoor kiezen om hun echte bomen weg te gooien.

De enige serieuze studie (PDF) die we hebben gezien over kunstmatige kerstbomen, gepubliceerd in 2004 in het Journal of Environmental Health, wees uit dat de loodniveaus en het risico op blootstelling aan lood over het algemeen erg laag waren en destijds ver onder de federale richtlijnen; een paar modellen waren echter uitschieters, en één iets overschreed de federale limieten.

Bron:

  • Agri World/: Beste kunstkerstbomen kopen, review en aanbiedingen

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *