Kun je het hele jaar een nep-kerstboom laten staan?

Ga er zeker mee door zolang het nog steeds dat gevoel geeft. Je hebt een druk, stressvol jaar gehad en als zoiets eenvoudigs doen als het bewonderen van je boom rust brengt %26 ontspanning, MOET je het volhouden.

Kun je het hele jaar een nep-kerstboom laten staan?

Ga er zeker mee door zolang het nog steeds dat gevoel geeft. Je hebt een druk, stressvol jaar gehad en als zoiets eenvoudigs doen als het bewonderen van je boom rust brengt %26 ontspanning, MOET je het volhouden. Net zoals Warner al zei, vond ik honderden verslagen van mensen die waren overgestapt op een kunstboom om de gezellige sfeer uit te breiden. Sindsdien hebben we een boom van 6 ft gekocht die gemakkelijker te beheren is voor oudere mensen en deze komt na elke kerst naar beneden.

Klavers zien er prachtig uit hangend aan een kerstboom versierd met goud en zilver om ieders favoriete Ierse feestdag te vieren. Een stijgende trend in woondecoratie suggereert het hele jaar door kerstbomen met een thema, met een boomdecoratiestrategie voor bijna elke maand van het jaar, zodat u het gevoel van Kerstmis kunt uitbreiden naar andere feestdagen. Je kunt je boom versieren met linten, hem aansteken met elektrische kaarsen en je hangende decoraties coördineren zodat je boom er absoluut perfect uitziet om de verpakte cadeautjes van de familie tot de grote dag te beschermen. Daarom raadt de National Fire Protection Association (NFPA) aan om altijd kerstboomverlichting van welke aard dan ook uit te schakelen voordat u het huis verlaat of naar bed gaat.

Het is vrij algemeen bekend dat een levende boom kan uitdrogen en een potentieel brandgevaar kan worden, maar de configuratie van lichten die door takken slingeren, kan een ramp betekenen als de juiste voorzorgsmaatregelen niet worden genomen, zelfs niet bij het gebruik van een kunstboom. Ik vind een verlichte boom in een huis niet vreemd, maar ik zou het vreemd vinden als er standaard kerstversieringen op stonden. Dit is de perfecte gelegenheid voor een boom met herfstthema met kunstmatige herfstbladslingers en individuele bladdecoraties. Verdek de boom vervolgens met verse of kunstbloemen en speciale handgemaakte aandenkens aan liefdevolle momenten gedeeld met het gezin.

Kerstbomen spelen nog steeds tot ver in het nieuwe jaar, maar je kunt 1 januari op een nog grotere manier luiden met slechts een paar add-ons. Terwijl veel mensen hun boom voorbereiden op de feestdagen, kun je je reeds staande boom in oranje en goud dekken om de vakantie van honger, vriendschap en vrijgevigheid te vieren. Austin vertelt Romper dat het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van een kunstboom de sleutel is om uw gezin deze feestdagen te beschermen. Hoewel het beslist onveilig is om uw boom kunstmatig of echt aangesloten te houden als u niet thuis bent of slaapt, kunt u nog steeds genieten van een prachtig verlichte boom in uw huis als u deze veiligheidstips in gedachten houdt tijdens de feestdagen.

Anderen kopen bomen die met de seizoenen kunnen veranderen, en Valentijnsdag- en Halloween-bomen ontkiemen online. Pasen is zelfs de tweede meest populaire feestdag voor decoratie in kerstboomstijl terwijl we de terugkeer van de lente vieren.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *