Waar zijn de beste kunstmatige kerstbomen?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen.

Waar zijn de beste kunstmatige kerstbomen?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen. Het heeft blijkbaar meer takuiteinden dan welke andere nepboom dan ook, en de witte lichten gaan maar liefst 25.000 uur mee. Het assortiment kunstbomen van Terrain is allemaal opvallend natuurlijk, en deze voorverlichte, gevlokte kerstboom is geen uitzondering.

Het is zeven voet hoog en is uitzonderlijk vol, met meer dan 4.200 tips overal. De boom is geïnspireerd op Europa's inheemse Noorse sparren, dit zijn weelderige, elegante zaken die verfijning geven aan uw vakantiedecor. Deze voorverlichte kunstkerstboom is een vrolijk medium tussen een ultravolle oogst en een slanke boom. De gloeilampen werken op een timer.

Koop de boom in drie hoogtes (7,5-, 9- en 10,5-voet). De Fraser Fir komt oorspronkelijk uit de Appalachen en is een van de meest populaire kerstboomplukken. En - leuk weetje - het onderscheidt zich als het type boom dat het vaakst wordt gebruikt als de officiële kerstboom van het Witte Huis. U kunt deze hoogwaardige boom bestellen, verlicht of onverlicht, in maten variërend van 5,5 'tot 12'.

De boom is ook verkrijgbaar met matte punten, als je de voorkeur geeft aan een besneeuwd uitziende gevlokte boom. Als je een probleemloze, eenvoudige montage wilt, kun je niet fout gaan met deze Dunhill Fir van Joss %26 Main. Het is luchtig en vol en heeft een traditionele uitstraling. De kunstkerstboom is verkrijgbaar in hoogtes variërend van zeven tot 14 voet.

Deze slanke kunstkerstboom maakt een statement zonder veel ruimte in beslag te nemen. Het is verkrijgbaar in de varianten 7'5 X 32 en 9' X 38.Nog een van de mooiste voorverlichte kerstbomen is deze blauwe spar. Het volle blad van deze nepboom bevat realistische naalden in blauwgroene en zilverachtige tinten, net als een authentieke blauwe spar. Kies uit hoogtes van 4'5 tot 7'5, in verlichte en onverlichte versies.

Of je kunt gewoon het feit omarmen dat je boom nep is en helemaal uit de kast gaan met een klatergoudontwerp. Deze voorverlichte boom is verkrijgbaar in twee maten (4' en 6'). Hier is nog een eigenzinnige keuze die we niet konden weerstaan. Kanaliseer warme weervibes met een brutale 6' palm en als je de voorkeur geeft aan een kortere palm, is deze ook verkrijgbaar in 4' en 5' versies.

De extra grote gloeilampen op deze 4-boom zijn een leuke en feestelijke noot. De kleine keuze is geweldig voor een kinderkamer of kleine ruimte. Ontdek verder volle, weelderige kerstbomen die zelfs het meest veeleisende oog zullen misleiden, evenals leuke, feestelijke updates met kleuraccenten en andere verrassingen. De kerstboom die je kiest, komt grotendeels neer op persoonlijke smaak, zoals welke tandpasta je gebruikt of wat je eet als ontbijt.

Houd er rekening mee dat gevlokte kunstmatige kerstbomen een beetje rommelig kunnen zijn, een paar klanten zeggen dat ze na het opzetten wat witte vlokken op de grond vinden. Overweeg om een opbergtas voor kerstbomen aan te schaffen waarin u uw boom veilig kunt opbergen tijdens het laagseizoen. De Monaco Pine Tree van West Elm is versierd met honderden kleine lampjes, waardoor een grillig effect ontstaat waardoor het zich onderscheidt van andere kunstbomen. Voor wie op zoek is naar een boom die eruitziet als iets uit een Scandinavisch bos, overweeg dan deze kunstmatige dennenboom van Puleo International.

Deze ongezonde look werd verergerd door de snaren kerstverlichting die bijna hopeloos verstrikt raakten in de takken en uiteinden, waardoor het gemak werd belemmerd waarmee ik de boom kon pluizen. De beste kunstkerstbomen vervagen in de loop van het seizoen niet en kunnen jaar na jaar worden gebruikt, waardoor ze een gemakkelijke, economische optie zijn. In plaats van verlichting of decoraties heeft deze kunstmatige kerstboom van The Holiday Aisle precies de juiste hoeveelheid nepsneeuw om uw woonkamer een winterse touch te geven. Kunstnaalden voor kerstbomen zijn meestal gemaakt van PVC of PE, en in sommige gevallen een combinatie van beide.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *