Waarom een kruidentuin beginnen 17 redenen!

0
2056

Als u uw weg naar dit artikel hebt gevonden, dan kan u misschien maar een paar groene banden schoppen en wilt u het terrein een beetje bekijken om te zien of deze kruidenhandel voor u is. Nou, laten we je vertellen, er zijn zoveel redenen om een groeiende kruidentuin te hebben dat het precies wat je zoekt, kan zijn. Dus, hier is een lijst, simpel gezegd, van 17 grote redenen om een beetje serieuzer te worden:
* Steun uw spijsvertering. Munt, Venkelzaad, Pepermunt. . .De zijn maar een paar die de hete buik kunnen afkoelen en het beest kunnen kalmeren.
* Vermindering van de eetlust en dus gewichtsverlies. . .chauwen op venkelzaden is slechts één van de vele “trucs”.
* Heb je huisdieren? Veel kruiden kunnen hun af en toe kwetsen genezen.
* Catnip kalmeert de wildste katachtig. Groei je eigen en red je meubels.
* Lekker ruiken! Maak originele potpourri.
* Bezorgd? Nerveus? Kruidenthee . . .mmmmm.
* Geld besparen. De kruiden die u eet zullen frisser en goedkoper zijn dan kruiden die u koopt.
* Ben je groengeest? Een openlucht kruidentuin zal alle goede jongens aantrekken; Bijen, vlinders en andere gewenste insecten, en elimineer de slechteriken, zoals slakken!
* Geneeskrachtige kruiden hebben meer toepassingen dan u zich kan voorstellen. Insecten bijten / bijensteken? Vryf wat plantainblad erop. Een groeiende kruidentuin geeft u toegang tot de meest verse, meest krachtige kruiden die u kunt gebruiken.
* Zere keeljes worden minder gemaakt met een goede, verse salie thee.
* Maak schoonheid met kruidbloemen!
* Wil je zinvolle cadeaus bij de hand hebben? Kruiden zijn geschenken uit de horen die blijven geven.
* Gespannen voelen? Tuinieren is het antwoord. Het is de originele ‘grounding’ activiteit!
* Bekommerd over het griepseizoen? Kruiden kunnen je immuunsysteem opbouwen.
* Huid- en haarproducten kunnen vreselijk duur zijn en veel bevatten schadelijke ingrediënten. Je kan leren om je eigen te maken voor je unieke haar en huid, en doe jezelf een grote gunst!
* Kruidenjellies !!!
* Ze verfraaien uw omgeving en verrijken uw levenskwaliteit.
Kruiden, zoals u kunt zien, zijn vrij speciaal voor ons. Als mensen krijgen we meer te doen dan gewoon op hen voeden voor voeding, zoals we zouden kunnen verwachten is het geval voor onze vrienden in het dierenrijk. Het gebruik van kruiden als onderdeel van ons dieet is vaker een maat voor ons vermogen om de smaak van ons voedsel te implementeren en smaak te creëren die specifiek voor onze eigen persoonlijke voorkeuren is. Met verse kruiden die ons beschikbaar hebben wanneer we onze maaltijden bereiden is een geweldige bonus in dat gebruik.
Medisch gezien zijn kruiden al duizenden jaren gebruikt om symptomen te verlichten, ziekten te genezen en stemmingen te veranderen. Artefacten gevonden naast Cro-Magnons gegraven uit gletsjers meer dan tienduizend jaar oud hebben aangetoond dat ze reizen met kruiden die naar verwachting gebruikt werden om de hartslag te verhogen voor reizen in koude klimaten.
En natuurlijk zijn er de esthetische voordelen van de mooie bloemen die veel kruiden zullen opleveren als ze groeien. Hun vele vormen en kleuren bieden ons zowel visuele als olfactieve lekkernijen om positief toe te voegen aan de kwaliteit van ons leven en onze geesten.
Dus nu zou je klaar moeten zijn om te beginnen en niet te verspillen wanneer je je eigen kruidentuin plant.
Geniet van de reis. Dat is waar het allemaal om draait!