Wanneer moet je een kunstmatige kerstboom vervangen?

De meeste Amerikanen zijn van plan hun kunstbomen tien jaar te houden; de gemiddelde bruikbare levensduur is echter zes jaar. Het is een goed idee om het bedrijf en de productkwaliteit te onderzoeken voordat u uw aankoop doet.

Wanneer moet je een kunstmatige kerstboom vervangen?

De meeste Amerikanen zijn van plan hun kunstbomen tien jaar te houden; de gemiddelde bruikbare levensduur is echter zes jaar. Het is een goed idee om het bedrijf en de productkwaliteit te onderzoeken voordat u uw aankoop doet. Kunstbomen kunnen jaren meegaan en worden zelfs geleverd met 1-10 jaar garantie. JA, bomen moeten worden vervangen en als je op zoek bent naar een nieuwe, zijn niet alle kerstboomwinkels gelijk.

Laten we dus eerst eens kijken hoe je weet wanneer het tijd is om die oude kerstboom te vervangen. Kunstkerstbomen worden geleverd met montage-instructies en bij de meeste hoef je alleen maar de takken vast te haken. Uit een onderzoek van Nielsen in opdracht van de ACTA bleek dat de gemiddelde consument zijn kunstboom 10 jaar bewaart. Maar Heffernan zei dat een goede langer meegaat, en je zou tientallen jaren een „Cadillac-boom” kunnen gebruiken.

Denk je dat je een bestaande kunstboom moet vervangen? Als grote delen van de lichten uit zijn, als het een hoop naalden afwerpt, of als het er gewoon niet zo vol en gezond uitziet als ooit, zijn dat allemaal goede indicatoren dat het misschien tijd is om in een ander model te investeren. En er zijn veel onderzoeken uitgevoerd rond het onderwerp, waaronder enkele in opdracht van de American Christmas Tree Association. Warner zei dat de meeste kunstbomen gemiddeld 10 jaar meegaan, terwijl sommige 20 jaar of langer kunnen worden gebruikt. Deze kunstmatige kerstboom is 7,5 voet lang en wordt geleverd met een metalen standaard en is ontworpen om eruit te zien als een Virginia Pine-variëteit, volgens het merk.

Voor degenen die aan bepaalde allergieën lijden, kan het meenemen van een levende kerstboom tijdens de feestdagen irritatie veroorzaken, zei Dr. Alles bij elkaar genomen concludeerde de studie dat een kunstboom eigenlijk de groenere optie is als je hem meer dan vijf jaar bewaart. Kunstkerstbomen hebben bijna onbegrensde mogelijkheden als het gaat om grootte, stijlen, kleuren en vooral prijzen. Als u zich zorgen maakt over duurzaamheid met betrekking tot uw kerstboomselectie, raadt Cregg aan om een levende boom te kopen van een lokale familieboerderij of een kunstboom zo vaak mogelijk te hergebruiken voordat u een nieuwe koopt.

Geliefde kerstboomsoorten in Noord-Amerika, zoals Frasierspar, Douglasspar, nobele spar, balsemspar, Colorado Blue Spar, Noorse spar, Schotse den, Eastern Red Cedar, Eastern White Pine en meer, zijn beproefde en echte winterharde opties. Een echte kerstboom is, zei Beth Peltzer, wiens familie sinds de jaren zestig de Californische kies- en gekapt boomboerderij Peltzer Pines runt. Het geldt net zo voor kunstbomen als voor kleding of kerstverlichting, een LED-snaar zal meestal niet rotzooien als een lamp loskomt en in het algemeen minder elektriciteit verbruikt. Ik heb een hele middag doorgebracht met mijn goede vriend Kirsten Black in Decorator's Warehouse en had helemaal behoefte aan kerstversieringstrends en waar je op moet letten als je op zoek bent naar een nieuwe kerstboom.

Veel boomkwekerijen verkopen rond Thanksgiving, wat meestal de beste tijd is om een echte kerstboom te kopen en vaak zelfs goedkoper is dan wachten om je aankoop te doen op Black Friday of later. Plus, tenzij je van plan bent om een echte kerstboom te kopen op een kieze-en-gekapt boomboerderij, zal het kopen van een voorgesneden kerstboom later in het seizoen die met eerdere inventaris werd gehakt, hem niet echt helpen vers te blijven of langer mee te gaan dan eerder een boom kopen als je meer tijd hebt om ervan te genieten in je huis. Het is ook belangrijk om na te denken over opslagruimte en waar je boom buiten het seizoen zal leven, omdat je kunstboom niet naar de stoeprand gaat als de vakantie voorbij is. Als u een kunstboom hebt gekocht om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren, wilt u waarschijnlijk niet dat uw boom op een stortplaats terechtkomt.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *