Wat is de beste kerstboom om in het VK te kopen?

Hoe kun je het verschil zien tussen een Noorse spar en een douglasspar, en welke moet je kiezen? Lees onze gids Al decennia lang is de traditionele kerstboom in Groot-Brittannië de Noorse spar. Maar de afgelopen jaren is de verkoop van 'non-drop' variëteiten zoals de Nordmann-spar, Fraser-spar en blauwe spar begonnen het in te halen.

Wat is de beste kerstboom om in het VK te kopen?

Hoe kun je het verschil zien tussen een Noorse spar en een douglasspar, en welke moet je kiezen? Lees onze gids Al decennia lang is de traditionele kerstboom in Groot-Brittannië de Noorse spar. Maar de afgelopen jaren is de verkoop van 'non-drop' variëteiten zoals de Nordmann-spar, Fraser-spar en blauwe spar begonnen het in te halen. Non-drop kerstbomen zijn het beste als je kinderen hebt, omdat ze minder stekelige naalden afwerpen. De Noorse spar is sinds het Victoriaanse tijdperk de traditionele Britse kerstboom dankzij de echtgenoot van koningin Victoria, Prins Albert, die in het begin van de 19e eeuw de Duitse gewoonte introduceerde om een sparrenboom in Engeland te versieren.

De felgroene, bossige Noorse spar heeft een rijke dennengeur, maar laat ook stekelige naaldachtige bladeren achter, wat betekent dat hij niet erg kindvriendelijk is en onderhoud nodig heeft. Als je dol bent op deze traditionele variëteit, wacht dan tot later in december, zorg ervoor dat je hem regelmatig water geeft en probeer hem uit de buurt van radiatoren te houden. Het is ook een goede optie voor buiten. De Nordmann-spar is een van de meest populaire kerstbomen in het VK.

De bomen hebben een betrouwbare symmetrische vorm met een brede basis en donkergroene, brede naalden. De Nordmann-spar is een onderhoudsarme binnenoptie en de vertakkingspatronen zorgen ervoor dat uw kerstversieringen er op hun best uitzien. Ondanks dat ze in het voorjaar het blauwst zijn, hebben de naalden van deze boom een mooie zilverblauwe tint tijdens de kerstperiode. Net als de Noorse spar heeft hij scherpe naalden, hoewel hij zijn naalden goed vasthoudt.

Waarschijnlijk niet de meest kind- of huisdiervriendelijke boom, zijn populariteit komt voort uit het feit dat de naalden iets langer zijn dan de Noorse spar. Het heeft over het algemeen ook een goede symmetrische vorm. Het is vergelijkbaar met de Noorse spar omdat het stevige takken heeft, ideaal voor het vasthouden van je zware kerstballen. Het houdt ook zijn naalden goed vast.

Vergelijkbaar met de Noorse spar, maar met iets betere naaldbehoud. Deze bomen hebben een mooie blauwe onderkant aan de naalden en een mooie slanke vorm, waardoor ze geschikt zijn voor kleinere huizen of gangen. Noorse spar (Picea abies) is populair sinds de Victoriaanse tijd en is een van de meest herkenbare kerstbomen. Het groeit op grote schaal in dit land - dit betekent dat het overal verkrijgbaar en redelijk geprijsd is.

BCTGA schat dat minstens één op de 10 van ons ervoor kiest. Naarmate Kerstmis nadert, is het tijd om na te denken over de allerbelangrijkste kerstboom en voor welk type je moet gaan. De beste kerstbomen zijn er in alle soorten en maten en je moet bedenken wat je wilt; een bossige vorm, iets groot en taps toelopend of iets met een heerlijke geur. Er is een kerstboom voor iedereen, daarom hebben we hieronder alle informatie over alle verschillende soorten gegeven, zodat je de beste kerstboomoptie voor je huis kunt kiezen.

Levende bomen in potten zijn kleiner en vormen zoete toevoegingen aan elke kleine ruimte. Ook omdat de boom niet wordt gekapt, kun je hem na Kerstmis opnieuw in de tuin planten. Omdat het een slanker ras is, zijn Fraser-sparren ook een goede optie. Als je besluit dat een echte kerstboom niets voor jou is, ga dan naar onze verzameling van de beste kunstbomen, of je kunt overwegen er een te huren bij ergens zoals de London Christmas Tree Rental voor een duurzamere optie.

In totaal zijn er 1.951 tips, wat slechts het bewijs is dat kunstkerstbomen er niet altijd levenloos uitzien. Het hele gezin zal een vrolijk kerstfeest hebben door je eigen lichten, versieringen en geschenken toe te voegen aan deze prachtige boom. Noorse sparren zijn meestal binnenbomen, maar ze kunnen ook buiten heel goed werken, aangezien ze ongediertebestendig zijn en dus niet veel griezelige kruipers aantrekken, en kunnen bloeien in bijna alle omstandigheden, van zon tot schaduw. Met een heerlijk zoet ruikende geur kunt u verwachten dat deze boom rechtstreeks van de kerstboomkwekerijen van het bedrijf in Schotland wordt geleverd.

Als u uw kunstkerstboom jaren en jaren bewaart, kan deze duurzamer zijn dan een echte, die elk jaar moet worden vervoerd en weggegooid. Deze superrealistische kunstboom is een van de mooiste die we tot nu toe in de uitverkoop hebben gezien voor Black Friday. Wat je ook kiest, op voorwaarde dat de boom goed wordt verzorgd, zou je kerstboom volgens de British Christmas Tree Growers Association meer dan vier weken moeten overleven. Cederbomen worden in het VK zelden als kerstboom gebruikt, maar kunnen een goed alternatief zijn in een jaar waarin de voorraden van andere bomen krap zijn.

We hebben ook kerstpyjama's, kersttruien en een hele ton cadeaugidsen voor het hele gezin. Met een slanke stam en traditionele zilveren berkenmarkeringen ziet deze kerstboom voor buiten er gewoon betoverend uit. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *