Wat is de beste kunstmatige kerstboom in het VK?

Zodat u kunt beslissen over de beste optie, hebben we een paar eenvoudige tips samengesteld, voordat we u hieronder een lijst met 10 van de beste kunstkerstbomen voor gezinnen brengen. Deze keuze wordt ook geleverd met 240 LED-lampen (je hoeft dus geen aparte lampen te kopen) en ze zijn warm wit voor een gezellige kerstgloed.

Wat is de beste kunstmatige kerstboom in het VK?

Zodat u kunt beslissen over de beste optie, hebben we een paar eenvoudige tips samengesteld, voordat we u hieronder een lijst met 10 van de beste kunstkerstbomen voor gezinnen brengen. Deze keuze wordt ook geleverd met 240 LED-lampen (je hoeft dus geen aparte lampen te kopen) en ze zijn warm wit voor een gezellige kerstgloed. Deze 7ft kerstboom is ontworpen om meer op een echte kerstboom te lijken, met verschillende takafmetingen in vergelijking met de meer gestroomlijnde, kegelvorm van de meeste kunstbomen. Hij is 140 cm breed en wordt geleverd met de metalen standaard.

Deze zelfassemblage houten boom is gemaakt in het Verenigd Koninkrijk van duurzaam eiken en afgewerkt met wasolie. Schik het als een spiraal, een platte boom of hoe je maar wilt. Het is verkrijgbaar in zes maten van 1ft tot 6ft en wordt geleverd in een jute tas met trekkoord. Kies een 1ft versie van deze prachtige eik voor je tafelblad en hij is buiten bereik van kleintjes en zorgt voor een prachtig tafelmiddelpunt.

Deze voorverlichte boom heeft bossige takken, 240 ingebouwde LED-lampjes en een donkere bosgroene kleur om je decoraties te laten opvallen. Voeg gewoon een selectie van je favoriete kerstballen toe en je bent klaar om te gaan - met drie sleufsecties en scharnierende takken is deze boom opmerkelijk eenvoudig op te zetten. National Tree Company's 7,5 voet Feel Real Downswept Douglas Fir Pencil Slim (PEDD4-392D-7) is een geweldige keuze voor kleine ruimtes zoals een foyer of appartement, of als accentboom (in een paar dat bijvoorbeeld een open haard of deuropening flankeert). Twintig recensenten konden niet geloven hoeveel decoraties het bevatte; een klant, die meestal elk jaar een nieuwe kerstboom koopt, zei dat dit de meest indrukwekkende was die ze de afgelopen jaren heeft gekocht.

Hier leest u hoe we een boom, lichten en slimme bedieningselementen zouden combineren om de ultieme kerstboom op maat te maken. In totaal zijn er 1.951 tips, wat slechts het bewijs is dat kunstmatige kerstbomen er niet altijd levenloos uitzien. Kerstbomen zijn er meestal in drie secties die in elkaar vastzitten, waardoor ze eenvoudig te monteren zijn. Deze kunstmatige 'halve boom' staat plat tegen een muur, zodat u ruimte kunt besparen terwijl u toch de volledige hoogte en breedte van een traditionele boom hebt.

Maar de beste manier om dit momenteel te doen, zoals het geval is bij de meeste elementaire huishoudelijke artikelen, is door een betrouwbare plug-in smart outlet te gebruiken en de boom daar doorheen te besturen. Het maakt de installatie iets sneller, maar het belangrijkste voordeel is dat je de onderste tweederde van de boom niet zelf op zijn plaats hoeft te tillen, de boom weegt 78 pond, dus dat zou wat kracht vergen. Wij Britten houden van het idee van een echte kerstboom, maar niet zo velen van ons zijn enthousiast over de realiteit van het slepen van een 7ft Noorse spar door het huis en het achterlaten van naalden overal. Ja, het idee van een realistische kunstmatige kerstboom lijkt misschien een beetje oxymoronisch, maar ze bestaan echt.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *