Wat is de gemakkelijkste kunstmatige kerstboom om te monteren?

Als je nog steeds op zoek bent naar de perfecte boom om de ereplaats in je huis in te nemen, zijn hier nog vier kunstbomen die TODAY-redacteuren aanbevelen. Bovenop het grootste deel past een kunstboom vaak niet terug in de grote doos waarin hij werd geleverd, en als je de jouwe in een niet-geïsoleerde ruimte bewaart, kunnen zowel warmte als vocht hem beschadigen en de levensduur verkorten.

Wat is de gemakkelijkste kunstmatige kerstboom om te monteren?

Als je nog steeds op zoek bent naar de perfecte boom om de ereplaats in je huis in te nemen, zijn hier nog vier kunstbomen die TODAY-redacteuren aanbevelen. Bovenop het grootste deel past een kunstboom vaak niet terug in de grote doos waarin hij werd geleverd, en als je de jouwe in een niet-geïsoleerde ruimte bewaart, kunnen zowel warmte als vocht hem beschadigen en de levensduur verkorten. De enige serieuze studie (PDF) die we hebben gezien over kunstmatige kerstbomen, gepubliceerd in 2004 in het Journal of Environmental Health, wees uit dat de loodniveaus en het risico op blootstelling aan lood over het algemeen erg laag waren en destijds ver onder de federale richtlijnen; een paar modellen waren echter uitschieters, en één iets overschreed de federale limieten. De auteurs concludeerden dat hoewel het aandeel bomen gemaakt van loodgestabiliseerd PVC „slechts bescheiden was afgenomen in de 20 jaar voorafgaand aan 2004 „, de hoeveelheid gebruikte loodstabilisator blijkbaar in veel grotere mate is verminderd, wat duidt op een langetermijntrend naar loodarme of loodvrije kunstbomen.

Vrijwel alle hedendaagse kunstbomen hebben takken die permanent op scharnieren op de middenpaal zijn gemonteerd. De beste manier om na te denken over wie een kunstmatige kerstboom moet krijgen, is door de voor- en nadelen van nep versus levende kerstbomen te vergelijken. Om deze lijst te maken, testten leden van het redactieteam van The Spruce 13 kunstmatige kerstbomen in The Lab op eenvoudige montage en demontage, uiterlijk, lichtkwaliteit, stevigheid en opslag. Flocking verwijst naar kunstsneeuw, een populair decoratief element dat soms aan bomen wordt toegevoegd om het uiterlijk van een winterscène in uw huis te creëren.

We zochten naar prelitbomen met ongeveer 100 bollen (of meer) per voet boomhoogte; minder dan dat kan de verlichting schaars laten lijken. De NFPA ontdekte ook dat kerstboomlichten de oorzaak waren van bijna de helft van alle kerstboombranden (PDF). Direct uit de doos, zonder het pluizen van takken die alle kunstbomen nodig hebben, zag Puleo's 7,5 voet Royal Majestic Douglas Fir Downswept Tree (RMDD-75QC) er zo levensecht uit dat een stafschrijver die voorbij liep opmerkte: „Het ziet eruit als een echte boom. Er zijn enkele vergeetbare knipperinstellingen (waarbij de lampen aan en uit gaan alsof iemand een lichtschakelaar omdraait), maar al met al is de veelzijdigheid van deze kleurveranderingsmodus een uitstekende functie die het zoeken waard is, op deze of een andere National Tree-soort, omdat het de boom echt onderscheidt van de pakket met meer basale alternatieven.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *