Wat is de meest echt uitziende kunstmatige kerstboom?

Voor degenen die hun woonkamer willen laten aanvoelen als een magisch met sneeuw bedekt bos, is deze kunstboom gevuld met nepsneeuw en is verkrijgbaar in vier maten die het beste bij de ruimte passen. Kunstnaalden voor kerstbomen zijn meestal gemaakt van PVC of PE, en in sommige gevallen een combinatie van beide.

Wat is de meest echt uitziende kunstmatige kerstboom?

Voor degenen die hun woonkamer willen laten aanvoelen als een magisch met sneeuw bedekt bos, is deze kunstboom gevuld met nepsneeuw en is verkrijgbaar in vier maten die het beste bij de ruimte passen. Kunstnaalden voor kerstbomen zijn meestal gemaakt van PVC of PE, en in sommige gevallen een combinatie van beide. Als je overschakelt van echte bomen of upgradet naar meer echt uitziende kunstbomen, zul je niet teleurgesteld zijn. Hoewel sommige kunstmatige kerstbomen geassembleerd worden geleverd, worden de meeste in meerdere segmenten verzonden voor eenvoudigere opslag.

Blijf lezen voor tips bij het kiezen van de beste nep-kerstboom en ontdek vervolgens de beste opties op de markt. In een periode van een week heb ik zeven kunstmatige kerstbomen opgezet, ze waren allemaal groenblijvende planten en ze waren allemaal 7,5 voet lang, met uitzondering van een die slechts 7 voet was. De Monaco Pine Tree van West Elm is versierd met honderden kleine lampjes, waardoor een grillig effect ontstaat waardoor het zich onderscheidt van andere kunstbomen. Niet echt een superslanke boom (die komen meestal in ongeveer 30 tot 40 inch in diameter) maar ook geen volle boom (die rond de 60 plus inch zweeft), deze kunstkloon van Jersey Fraser spar heeft precies gelijk als het gaat om breedte.

De twee belangrijkste materialen die worden gebruikt om nepkerstboomnaalden te maken, zijn polyethyleen (PE) en polyvinylchloride (PVC). We kochten elk drie bomen volgens het advies dat Anna kreeg van experts, waaronder Jami Warner, de uitvoerend directeur van de American Christmas Tree Association; Frank Skinner, directeur marketing van Christmas Lights, Etc; en Noah Johnson, een koper van bomen en lichten voor Bronner's Christmas Wonderland. Kunstkerstbomen hebben een lange weg afgelegd sinds de dagen van Charlie Brown-tree lookalikes, wat veel huishoudens heeft overgehaald om de sprong te wagen om te winkelen in plaats van boomboerderijen te bezoeken om er een af te hakken. Overweeg om een opbergtas voor kerstbomen aan te schaffen waarin u uw boom veilig kunt opbergen tijdens het laagseizoen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *