Wat is de meest realistisch ogende kunstmatige kerstboom?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen.

Wat is de meest realistisch ogende kunstmatige kerstboom?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen. Het heeft blijkbaar meer takuiteinden dan welke andere nepboom dan ook, en de witte lichten gaan maar liefst 25.000 uur mee. Deze splurge-waardige, levensechte schoonheid is 7,5 voet lang en is meer dan anderhalve meter breed.

Het is vol, donzig en bedekt met licht. Het assortiment kunstbomen van Terrain is allemaal opvallend natuurlijk, en deze voorverlichte, gevlokte kerstboom is geen uitzondering. Het is zeven voet hoog en is uitzonderlijk vol, met meer dan 4.200 tips overal. De boom is geïnspireerd op Europa's inheemse Noorse sparren, dit zijn weelderige, elegante zaken die verfijning geven aan uw vakantiedecor.

Deze voorverlichte kunstmatige kerstboom is een vrolijk medium tussen een ultravolle oogst en een slanke boom. De gloeiende LED-lampjes werken op een timer. Koop de boom in drie hoogtes (7,5-, 9- en 10,5-voet). De Fraser Fir komt oorspronkelijk uit de Appalachen en is een van de meest populaire kerstboomplectrums.

En - leuk weetje - het onderscheidt zich als het type boom dat het meest wordt gebruikt als de officiële kerstboom van het Witte Huis. U kunt deze boom van hoge kwaliteit bestellen, verlicht of onverlicht, in maten variërend van 5,5 'tot 12'. De boom is ook verkrijgbaar met matte punten, als je de voorkeur geeft aan een besneeuwd uitziende gevlokte boom. Als je een probleemloze, eenvoudige montage wilt, kun je niet fout gaan met deze Dunhill Fir van Joss %26 Main.

Het is luchtig en vol, en het heeft een traditionele uitstraling. De kunstmatige kerstboom is verkrijgbaar in hoogtes variërend van zeven tot 14 voet. Deze slanke kunstkerstboom maakt een statement zonder veel ruimte in beslag te nemen. Het is verkrijgbaar in de varianten 7'5 X 32 en 9' X 38.Nog een van de mooiste voorverlichte kerstbomen is deze blauwe spar.

Het volle blad van deze nepboom bevat realistische naalden in blauwgroene en zilverachtige tinten, net als een authentieke blauwe spar. Kies uit hoogtes van 4'5 tot 7'5, in verlichte en onverlichte versies. Of je kunt gewoon het feit omarmen dat je boom nep is en helemaal uit gaan met een klatergoudontwerp. Deze voorverlichte boom is verkrijgbaar in twee maten (4' en 6').

Schud dingen op met een 7,5 'omgekeerde kerstboom - en ja, dit is echt iets. Het boomontwerp is geïnspireerd op een trend die dateert uit de middeleeuwen, volgens The Spruce, waar huishoudens in Midden-Europa bomen aan hun plafonds hingen. Ariana Grande is ook een fan. Dat is misschien onpraktisch voor de meeste moderne woonkamers, maar je kunt hetzelfde effect krijgen met een ondersteboven boom als deze, die op een basis rust.

Hier is nog een eigenzinnige keuze die we niet konden weerstaan. Kanaliseer warme weervibes met een brutale 6' palm en als je de voorkeur geeft aan een kortere palm, is deze ook verkrijgbaar in 4' en 5' versies. De extra grote gloeilampen op deze 4 'boom zijn een leuke en feestelijke noot. De kleine keuze is geweldig voor een kinderkamer of kleine ruimte.

In een periode van een week heb ik zeven kunstmatige kerstbomen opgezet, ze waren allemaal groenblijvende planten en ze waren allemaal 7,5 voet lang, met uitzondering van een die slechts 7 voet was. Kunstkerstbomen hebben verschillende voordelen waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor vakantiedecoratie. Kunstkerstbomen hebben een lange weg afgelegd sinds de dagen van Charlie Brown-tree lookalikes, wat veel huishoudens heeft overgehaald om de sprong te wagen om te winkelen in plaats van boomboerderijen te bezoeken om er een af te hakken. Met een berkachtige afwerking voor overdag en kleine LED's die gloeien als de lichten uitgaan, is deze een twee-voor-één winnaar en is hij ook een geweldige optie als je de voorkeur geeft aan een witte kerstboom.

Twee kwamen niet met kerstverlichting, terwijl de anderen voorverlichte kerstbomen waren, hetzij met heldere of gekleurde lichten. Een ander voordeel is hoe levensechte kunstkerstbomen een opvallende gelijkenis kunnen vertonen met hun tegenhangers in de natuur. De eenvoudigste manier om je kunstmatige kerstboom op een echte boom te laten lijken, is door hem te bedekken. In tegenstelling tot PVC-kerstbomen, die zijn gemaakt van uitgesneden PVC-materiaal, zijn PE-bomen spuitgegoten en volledig driedimensionaal, met takken van echte bomen, wat resulteert in een instant realistisch ogende kerstboom.

Kunstnaalden voor kerstbomen zijn meestal gemaakt van PVC of PE, en in sommige gevallen een combinatie van beide. Als je overschakelt van echte bomen of upgradet naar meer echt uitziende kunstbomen, zul je niet teleurgesteld zijn. Het ontwerpteam van Terrain heeft dit schatje gemodelleerd naar een echt exemplaar in het bos, dus je weet dat het er natuurlijker uit zal zien dan elke andere kunstmatige kerstboom. Ontdek verder volle, weelderige kerstbomen die zelfs het meest veeleisende oog zullen misleiden, evenals leuke, feestelijke updates met kleuraccenten en andere verrassingen.

.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *