Wat is het beste kunstkerstboombedrijf?

National Tree Company's 7,5 voet Feel Real Downswept Douglas Fir met tweekleurige LED's (PEDD1-D12-7) is onze keuze onder kunstmatige kerstbomen. Symons Nordmann Fir Christmas Tree, 6 voet, £395 van The White Company.

Wat is het beste kunstkerstboombedrijf?

National Tree Company's 7,5 voet Feel Real Downswept Douglas Fir met tweekleurige LED's (PEDD1-D12-7) is onze keuze onder kunstmatige kerstbomen. Symons Nordmann Fir Christmas Tree, 6 voet, £395 van The White Company. Een van de belangrijkste voordelen van kunstbomen is dat ze voorverlicht kunnen worden, waardoor de installatie van een lichtslinger wordt bespaard. De meeste gebruiken energiezuinige LED-lampen, die maanden of jaren meegaan voordat ze moeten worden vervangen.

Zoek voor het beste lichteffect naar een boom met minstens 100 lichten per voet hoogte. Sommige bomen hebben witte lichten, terwijl andere veelkleurige lichten in vintage-stijl hebben. Weer anderen hebben de mogelijkheid om met een druk op de knop van kleur te veranderen of knipperende verlichtingspatronen te introduceren. De National Tree Company maakt enkele van de meest realistische kunstkerstbomen op de markt, en dit Downswept Douglas Fir-model is daarop geen uitzondering.

Hij is verkrijgbaar in drie maten en de 7,5-voet versie heeft 1.867 takuiteinden voor een volle, weelderige look. Diezelfde formaat omvat 750 lampen die kunnen overschakelen van wit naar veelkleurig met behulp van een voetschakelaar, die ook verschillende opties biedt voor verlichtingsacties. Degenen met een beperkt vloeroppervlak hebben misschien geen ruimte voor een boom met een diameter van 5 voet, maar kunnen goed worden bediend door een slank model zoals dit van The Home Depot. Hij is 7,5 voet lang maar slechts 32 inch breed, wat betekent dat hij in een hoek kan worden gestopt zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Vanwege het slanke ontwerp heeft hij minder lampen dan andere modellen, met 350 voorgespannen lampen die kunnen worden ingesteld om in verschillende kleuren en patronen te verlichten. Dit Home Accents Holiday model is gemaakt om een statige dennenboom na te bootsen en biedt met 2.514 individuele takpunten een realistisch kerstboomeffect. Gemaakt door The Home Depot, is de boom verkrijgbaar in vier maten, van 6,5 voet tot 12 voet, voor een optie die bij de meeste huizen past. De boom scheidt zich in drie secties om opslag gemakkelijker te maken.

Het wordt onverlicht geleverd, waardoor gebruikers het kunnen decoreren zoals ze willen. Een andere uitstekende optie van de National Tree Company, de Carolina pine tree, die verkrijgbaar is in zes maten variërend van 4 voet tot 9 voet, bevat ook decoratieve dennenappels ingebouwd in het ontwerp. De 7,5-voet versie is voorzien van 1.399 takpunten, waardoor een volledig, levensecht effect ontstaat. Het bevat 750 witte lichten voor een klassieke, neutrale uitstraling.

Voor wie op zoek is naar een boom die eruitziet als iets uit een Scandinavisch bos, overweeg dan deze kunstmatige dennenboom van Puleo International. Het is breed aan de onderkant en loopt taps toe tot een dunner takpatroon aan de bovenkant, wat helpt om een realistisch effect te creëren. Het bevat 700 witte lampjes en 1.319 polyethyleen aftakpunten. Voor degenen die hun woonkamer willen laten aanvoelen als een magisch met sneeuw bedekt bos, is deze kunstboom gevuld met nepsneeuw en is verkrijgbaar in vier maten die het beste bij de ruimte passen.

Het 7,5-voet model heeft 1.346 takpunten, die elk bedekt zijn met een mooie sneeuwachtige witte coating. De metalen aftakking, scharnieren en basis zorgen voor een duurzame constructie die jaren meegaat. De boom kan in drie stukken worden gescheiden voor eenvoudige opslag. Voor degenen wiens vakantiestijl eigentijdse neutrale tinten heeft, past deze witte kunstboom van de National Tree Company misschien wel bij de rekening.

Ontworpen om eruit te zien als een witte den, biedt het een statement-making alternatief voor traditionele groene kerstbomen. Het 7,5-voet model heeft een diameter van 60 inch voor een ultravolle look en is voorzien van 1.198 aftakpunten en 500 witte lichten. Het scheidt in drie secties voor eenvoudige opslag en installatie. Breng deze feestdagen een vleugje modern minimalisme in huis met de kunstmatige berkenboom van Crate %26 Barrel, die een gestroomlijnd ontwerp heeft dat een aanvulling vormt op het hedendaagse interieur.

De takken zijn voorzien van 232 LED-lampjes die worden aangesloten op een snoer van 20 voet, waardoor het gemakkelijk is om op een stopcontact aan te sluiten. Het is veilig om binnenshuis of in een beschutte buitenruimte zoals een veranda of deuropening te gebruiken. Degenen met hoge kathedraalplafonds zullen deze boom waarderen, die verkrijgbaar is in verschillende maten, variërend van 4 voet tot 14 voet. Ontworpen om eruit te zien als een groenblijvende dennenboom, is dit model onverlicht, waardoor gebruikers de lichtslingers van hun keuze kunnen toevoegen.

Het grootste model heeft 10.874 takpunten, waardoor het bijna niet te onderscheiden is van een echte boom. Voor een studio-appartement ter grootte van een schoenenkist of een bureauornament om vakantiegejuich naar uw kantoor te brengen, is deze mini-kunstmatige kerstboom de perfecte oplossing. Met een hoogte van 2 voet is dit kleine jonge boompje schattig en compact, maar het heeft nog steeds voorgespannen lichten en een ultra-realistische uitstraling. De basis is omwikkeld met een rode stoffen tas die is vastgebonden met een gouden lint voor esthetisch belang.

Het bevat 35 witte lampjes en heeft 71 individuele aftakpunten. Een ding om in gedachten te houden is dat de bollen op een voorverlichte boom soms niet zo lang meegaan als de boom zelf, volgens Rose McCormick, eigenaar van Beyond the Vine Flowers and Home Decor. Hoewel de geur van een echte boom gewoon niet kan worden gerepliceerd, is er iets te zeggen voor de optie geen rommel, geen gedoe die een kunstboom met zich meebrengt. In plaats van lichten of versieringen heeft deze kunstmatige kerstboom van The Holiday Aisle precies de juiste hoeveelheid nepsneeuw om uw woonkamer een winterse touch te geven.

Er waren ook twee testers nodig om het bovenste gedeelte van de boom te verwijderen voor opslag, en het was moeilijk om terug in de doos te plaatsen, waardoor de boom een lagere score kreeg voor demontage. Deze kunstmatige kerstboom van Odense Pine is een heel nette boom die een fantastische achtergrond zou vormen voor je kerstballen. De twee belangrijkste materialen die worden gebruikt om nepkerstboomnaalden te maken, zijn polyethyleen (PE) en polyvinylchloride (PVC). Je kunt kunstmatige kerstbomen vinden in alle maten, vaak variërend van tafelbladversies van 2 voet tot hoge modellen van 9 voet.

Er is een reeks materialen die worden gebruikt voor kunstmatige kerstbomen, maar sommige van de meer levensechte opties zijn gemaakt van polyethyleen en PVC. Het heeft minder takken en minder lichten, maar het is een betaalbare manier om erachter te komen of een kunstboom geschikt is voor u en uw gezin. De doos waarin het afkomstig was van Bed Bath %26 Beyond liet kleverige witte slipsporen achter op mijn laminaatvloeren, en de boomschuur geeft meer tips dan de andere bomen die ik probeerde, een detail dat niet veel goeds voorspelt voor de levensduur van de boom. Blijf lezen om meer te weten te komen over enkele van de belangrijkste kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de meest realistische kunstmatige kerstboom voor thuis.

De beste kunstkerstbomen vervagen in de loop van het seizoen niet en kunnen jaar na jaar worden gebruikt, waardoor ze een gemakkelijke, economische optie zijn. Als u op zoek bent naar een boom van hoge kwaliteit in een andere maat, maakt Best Choice Products vergelijkbare bomen in verschillende maten. Ja, het idee van een realistische kunstmatige kerstboom lijkt misschien een beetje oxymoronisch, maar ze bestaan echt. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *