Wat zijn de beste kunstbomen die je kunt kopen?

Het eerste dat u moet beslissen voordat u begint met zoeken naar bomen, is de ideale hoogte en breedte van uw boom. De meeste plafonds zijn 8 voet hoog, dus bomen van 7 en 7,5 voet zijn het populairst (zorg ervoor dat u rekening houdt met de hoogte van de standaard plus die van de boomtopper, als je er een hebt).

Wat zijn de beste kunstbomen die je kunt kopen?

Het eerste dat u moet beslissen voordat u begint met zoeken naar bomen, is de ideale hoogte en breedte van uw boom. De meeste plafonds zijn 8 voet hoog, dus bomen van 7 en 7,5 voet zijn het populairst (zorg ervoor dat u rekening houdt met de hoogte van de standaard plus die van de boomtopper, als je er een hebt). Er zijn tal van opties van 9 voet als je gezegend bent met plafonds van 12 voet, en er zijn ook bomen die 6 voet of onder staan, ideaal voor appartementen en kleinere ruimtes. Als je eenmaal weet waar de boom zal leven, gebruik je een meetlint om ervoor te zorgen dat de buitenste takken van de boom niet tegen meubels of muren wrijven.

Deze extra volle kerstboom van 10 voet is het antwoord op het wegnemen van het gedoe van het rijgen van lichten. Het beschikt over meer dan 2.500 aftakpunten en wordt geleverd met 900 LED-lampjes die kunnen worden omgeschakeld van warm wit naar veelkleurig, afhankelijk van uw stemming. Je kunt ook kiezen uit 10 verschillende functies, van standaard knipperen tot in- en uitfaden. Klanten zeggen dat de boom „spectaculair” is en „de prijs waard” is.

De takken van deze boom zijn gevormd uit de real deal, net als de Noorse spar van Three Posts die we hoger op deze lijst hebben behandeld. Het heeft niet zoveel takuiteinden als vergelijkbare bomen van 7,5 voet, maar ze zijn ultradik en bossig, vergelijkbaar met die van een echte Douglasspar. Deze boom heeft een brede basis van 5,9 inch en overal aantrekkelijke proporties. Nadat het volledig is afgezet met ornamenten, zal het zeker een statement maken in je woonkamer.

Het is ook een favoriet van klanten, met een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren van meer dan 1.700 kopers. Een geweldige ruimtebesparing, deze slanke Kingwood Fir is ideaal voor appartementen of iedereen die de voorkeur geeft aan subtiele accenten van vakantiedecor in hun huis. De 9 meter hoge boom heeft een smalle basis van 35 inch, waardoor hij gemakkelijk in een hoek kan worden gestopt, en hij heeft meer dan 1.400 takuiteinden zodat hij er ondanks zijn hoogte niet schaars uitziet. Klanten zeggen dat de boom stevig is en dat takken sterk genoeg zijn om zwaardere ornamenten vast te houden.

De 7,5 meter hoge boom heeft bijna 1.750 takuiteinden, die misschien laag lijken voor een boom van deze grootte, maar de takken zitten vol met naalden, dus hij is aanzienlijk vol. Voor sommigen voelt het versieren van een kerstboom als een hele klus en de taak kan moeilijk te beheren zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Een pop-upboom is een geweldig alternatief voor een standaard kunstboom, en deze 1,8 meter hoge boom wordt vooraf verlicht met 150 witte lichten en volledig afgezet met traditionele ornamenten en zes linten van boven naar beneden. Het stort ook in een tas met ritssluiting voor opslag na de feestdagen.

Als je je saaie werkruimte wilt aankleden, dan wil je deze mini-kerstboom op tafelblad voorafgaand aan het seizoen pakken. Met een diameter van slechts 10 inch past hij op de hoek van een bureau of zelfs bovenop een plank, en hij staat slechts 18 inch hoog. De 52 takken zijn gemaakt van een PVC-materiaal dat buigbaar is, zodat je ze op elke manier kunt plaatsen om de boom er voller en luchtiger uit te laten zien, plus je kunt hem versieren met mini-ornamenten en strikken. Deze chique kunstkerstboom is een geweldige aanvulling op elk minimalistisch of eigentijds huis.

Het wordt geleverd met een set van 151 ornamenten, waaronder een reeks zilveren ballen, minibomen, sneeuwvlokken, dennenappels en meer, om je ruimte er leuk en feestelijk uit te laten zien. De boom heeft ook 450 LED-lampjes verspreid om hem te laten gloeien en een warme sfeer te creëren. Een kunstboom zonder verlichting die van hoge kwaliteit is en zijn naalden niet verliest, gaat jaren mee als hij op de juiste manier wordt bewaard. De best verkopende kerstboom van Amazon is zes voet hoog met veel takuiteinden klaar om te versieren.

De doos waarin het afkomstig was van Bed Bath %26 Beyond liet kleverige witte slipsporen achter op mijn laminaatvloeren, en de boomschuur geeft meer tips dan de andere bomen die ik probeerde, een detail dat niet veel goeds voorspelt voor de levensduur van de boom. Veel kunstmatige kerstbomen worden vooraf verlicht, wat een leuke functie is als je de vermoeiende taak wilt overslaan, maar houd er rekening mee dat de lichten na verloop van tijd kunnen dimmen of uitgaan. In een ontwerp dat gebruikelijk is voor moderne kunstbomen, zijn de takken van de Downswept Douglas Fir allemaal permanent gemonteerd op scharnieren op de middenpaal (voor oudere kunstbomen moest u takken afzonderlijk via stopcontacten bevestigen). Kunstbomen worden voornamelijk in China vervaardigd, waar milieuwetten doorgaans minder streng zijn.

Voor een studio-appartement ter grootte van een schoenenkist of een bureauornament om vakantiegejuich naar uw kantoor te brengen, is deze mini-kunstmatige kerstboom de perfecte oplossing. In tegenstelling tot PVC-kerstbomen, die zijn gemaakt van uitgesneden PVC-materiaal, zijn PE-bomen spuitgegoten en volledig driedimensionaal, met takken van echte bomen, wat resulteert in een instant realistisch ogende kerstboom. Kunstkerstbomen hebben een lange weg afgelegd sinds de dagen van Charlie Brown-tree lookalikes, wat veel huishoudens heeft overgehaald om de sprong te wagen om te winkelen in plaats van boomboerderijen te bezoeken om er een af te hakken. Aanzienlijk is dat nieuwe bomen (nieuw in 2004, dat wil zeggen) over het algemeen veel lagere loodniveaus vertoonden dan bomen die in de jaren tachtig en negentig werden vervaardigd.

Voor degenen die hun woonkamer willen laten aanvoelen als een magisch met sneeuw bedekt bos, is deze kunstboom gevuld met nepsneeuw en is verkrijgbaar in vier maten die het beste bij de ruimte passen. Hoewel het gemakkelijk is om aan te nemen dat alle kunstmatige kerstbomen vergelijkbare prestaties bieden, beïnvloeden een aantal factoren hun functionaliteit. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *