Wat zijn de beste kunstmatige kerstbomen in het VK?

B%26Q 6ft slimme natuurlijk ogende kerstboom. Habitat 6ft voorverlichte kerstboom met sneeuwpunt.

Wat zijn de beste kunstmatige kerstbomen in het VK?

B%26Q 6ft slimme natuurlijk ogende kerstboom. Habitat 6ft voorverlichte kerstboom met sneeuwpunt. The White Company voorverlichte boom van 1,5 ft. Een set van 100 warmwitte LED-lampen is al inbegrepen en geven een mooie zachte gloed af.

De takken vallen gemakkelijk op hun plaats en je kunt ze aanpassen aan de stijl die je wilt. Bovendien maakt de boom gebruik van „memory branch” -technologie, wat betekent dat wanneer je hem volgend jaar uit de doos haalt, hij vanzelf in de door jou gekozen opstelling valt, waardoor je tijd en moeite bespaart. Als je een 1,5 meter brede cirkelreserve in de woonkamer hebt en een kunstboom wilt die er zo dicht mogelijk bij het echte werk uitziet, is de bijna onfeilbare nep van The White Company de boom voor jou. Inderdaad, de boom ziet er zo goed uit dat je niet gek hoeft te worden van versieringen.

Bomen variëren in grootte van 150-250 cm (vijf tot acht voet) en worden geleverd met of zonder matte punten, afhankelijk van welke u kiest. De letterlijke kers op de top is een langwerpige bovenste tak, perfect voor wiebelige boomtoppers. De beste pantoffels om te kopen vanaf £20. Deze voorverlichte boom heeft bossige takken, 240 ingebouwde LED-lampjes en een donkere bosgroene kleur om je decoraties te laten opvallen.

Voeg gewoon een selectie van je favoriete kerstballen toe en je bent klaar om te gaan - met drie sleufsecties en scharnierende takken is deze boom opmerkelijk eenvoudig op te zetten. Het eerste dat u moet beslissen voordat u begint met zoeken naar bomen, is de ideale hoogte en breedte van uw boom. De meeste plafonds zijn 8 voet hoog, dus bomen van 7 en 7,5 voet zijn het populairst (zorg ervoor dat u rekening houdt met de hoogte van de standaard plus die van de boomtopper, als je er een hebt). Er zijn tal van opties van 9 voet als je gezegend bent met plafonds van 12 voet, en er zijn ook bomen die 6 voet of onder staan, ideaal voor appartementen en kleinere ruimtes.

Als je eenmaal weet waar de boom zal leven, gebruik je een meetlint om ervoor te zorgen dat de buitenste takken van de boom niet tegen meubels of muren wrijven. Voor degenen die de kunst van het rijgen van kerstboomverlichting hebben geperfectioneerd en de voorkeur geven aan een doe-het-zelfboom, is deze Fraser-spar ook een uitstekende keuze met een redelijke prijs. De boom van 7 voet heeft meer dan 2.000 takuiteinden en bevat een metalen standaard. Klanten geven het een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren en zeggen dat de assemblage „letterlijk één, twee, drie” is en dat het „erg dik en vol” is.

Deze extra volle kerstboom van 10 voet is het antwoord op het wegnemen van het gedoe van het rijgen van lichten. Het beschikt over meer dan 2.500 aftakpunten en wordt geleverd met 900 LED-lampjes die kunnen worden omgeschakeld van warm wit naar veelkleurig, afhankelijk van uw stemming. Je kunt ook kiezen uit 10 verschillende functies, van standaard knipperen tot in- en uitfaden. Klanten zeggen dat de boom „spectaculair” is en „de prijs waard” is.

De takken van deze Noorse spar zijn gevormd uit echte bomen en er wordt gezegd dat ze verpletterend zijn. De 7 meter hoge boom heeft ook meer dan 2.200 takpunten voor een volledige look. Er zijn vier secties om te monteren en de boom wordt geleverd met een standaard. Een witte kerstboom is super veelzijdig qua stijl.

Voeg kleine zilveren of gouden glazen bollen toe om het een moderne, minimalistische uitstraling te geven, of ga all-in met slinger, klatergoud en familie-aandenkenornamenten. De boom van 7 voet heeft meer dan 2.000 takuiteinden en wordt vooraf verlicht met 700 lampen. Het krijgt lovende 5-sterrenbeoordelingen van bijna 630 van de 739 recensenten. Balsemsparren zijn een van de meest populaire kerstbomen.

Deze high-end optie is zeker een investering, maar het is uitzonderlijk weelderig en levensecht. Het is ook voorgespannen met maar liefst 2.400 witte LED-lampjes, plus het beschikt over acht verlichtingsopties en wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat je de look kunt veranderen zonder van de bank op te staan. De takken van deze boom zijn gevormd uit de real deal, net als de Noorse spar van Three Posts die we hoger op deze lijst hebben behandeld. Het heeft niet zoveel takuiteinden als vergelijkbare bomen van 7,5 voet, maar ze zijn ultradik en bossig, vergelijkbaar met die van een echte Douglasspar.

Deze boom heeft een brede basis van 5,9 inch en overal aantrekkelijke proporties. Nadat het volledig is afgezet met ornamenten, zal het zeker een statement maken in je woonkamer. Het is ook een favoriet van klanten, met een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren van meer dan 1.700 kopers. Een geweldige ruimtebesparing, deze slanke Kingwood Fir is ideaal voor appartementen of iedereen die de voorkeur geeft aan subtiele accenten van vakantiedecor in hun huis.

De 9 meter hoge boom heeft een smalle basis van 35 inch, waardoor hij gemakkelijk in een hoek kan worden gestopt, en hij heeft meer dan 1.400 takuiteinden zodat hij er ondanks zijn hoogte niet schaars uitziet. Klanten zeggen dat de boom stevig is en dat takken sterk genoeg zijn om zwaardere ornamenten vast te houden. De 7,5 meter hoge boom heeft bijna 1.750 takuiteinden, die misschien laag lijken voor een boom van deze grootte, maar de takken zitten vol met naalden, dus hij is aanzienlijk vol. Voor sommigen voelt het versieren van een kerstboom als een hele klus en de taak kan moeilijk te beheren zijn voor mensen met beperkte mobiliteit.

Een pop-upboom is een geweldig alternatief voor een standaard kunstboom, en deze 1,8 meter hoge boom wordt vooraf verlicht met 150 witte lichten en volledig afgezet met traditionele ornamenten en zes linten van boven naar beneden. Het stort ook in een tas met ritssluiting voor opslag na de feestdagen. De dikke blauwgroene, lichtgrijze en mosgroene naalden op deze boom, geïnspireerd op een traditionele Colorado Blue Spar, voegen een gezellige berghutsfeer toe aan uw huis voor de feestdagen. Met een hoogte van 7 voet heeft hij een royale 2.366 takuiteinden voor een volledige look, met een brede 58-inch basis.

Als je je saaie werkruimte wilt aankleden, dan wil je deze mini-kerstboom op tafelblad voorafgaand aan het seizoen pakken. Met een diameter van slechts 10 inch past hij op de hoek van een bureau of zelfs bovenop een plank, en hij staat slechts 18 inch hoog. De 52 takken zijn gemaakt van een PVC-materiaal dat buigbaar is, zodat je ze op elke manier kunt plaatsen om de boom er voller en luchtiger uit te laten zien, plus je kunt hem versieren met mini-ornamenten en strikken. Het krijgt niet alleen hoge cijfers vanwege de eenvoudige montage, het is ook ongelooflijk aantrekkelijk wanneer het volledig is opgeklapt en kan worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening.

Het is uitgedost met rode en gouden linten, strikken en ornamenten, en heeft 200 lichten die om de takken zijn gewikkeld. Deze chique kunstkerstboom is een geweldige aanvulling op elk minimalistisch of eigentijds huis. Het wordt geleverd met een set van 151 ornamenten, waaronder een reeks zilveren ballen, minibomen, sneeuwvlokken, dennenappels en meer, om je ruimte er leuk en feestelijk uit te laten zien. De boom heeft ook 450 LED-lampjes verspreid om hem te laten gloeien en een warme sfeer te creëren.

Er waren ook twee testers nodig om het bovenste gedeelte van de boom te verwijderen voor opslag, en het was moeilijk om terug in de doos te plaatsen, waardoor de boom een lagere score kreeg voor demontage. Staand hoog op 7ft of 8ft, afhankelijk van welke je kiest, is deze sparren kerstboom van Cox %26 Cox een lust voor het oog. Het hele gezin zal een vrolijk kerstfeest hebben door je eigen lichten, versieringen en geschenken toe te voegen aan deze prachtige boom. Als u uw kunstkerstboom jaren en jaren bewaart, kan deze duurzamer zijn dan een echte, die elk jaar moet worden vervoerd en weggegooid.

En hoewel je het idee van een plastic boom misschien weigert, is de realiteit dat een nepspar van hoge kwaliteit verre van een faux pas is en het kopen van een kunstmatige kerstboom niet hoeft te betekenen dat je een nederlaag accepteert. Valse kerstbomen hebben geen water nodig en ze zijn geschikt voor mensen met allergieën voor groenblijvende planten. Acht recensenten beweerden dat deze potloodboom het perfecte alternatief was voor een echte boom; een klant zei dat het elk jaar grote bewondering krijgt van familieleden, terwijl anderen het de perfecte boom noemden voor kleine ruimtes. In feite zei een klant, die 30 jaar echte kerstbomen verkocht, dat deze boom een briljante investering was die hij zou aanbevelen om te kopen.

Hoewel de geur van een echte boom gewoon niet kan worden gerepliceerd, is er iets te zeggen voor de optie geen rommel, geen gedoe die een kunstboom met zich meebrengt. Een van de beste aspecten van kunstmatige kerstbomen is dat je opties kunt vinden die er net zo uitzien en aanvoelen als het echte werk. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *