Wat is de beste kunstmatige kerstboom voor zware ornamenten?

Blijf lezen voor tips bij het kiezen van de beste nep-kerstboom en ontdek vervolgens de beste opties op de markt. De twee belangrijkste materialen die worden gebruikt om nepkerstboomnaalden te maken, zijn polyethyleen (PE) en polyvinylchloride (PVC).

Wat is de beste kunstmatige kerstboom voor zware ornamenten?

Blijf lezen voor tips bij het kiezen van de beste nep-kerstboom en ontdek vervolgens de beste opties op de markt. De twee belangrijkste materialen die worden gebruikt om nepkerstboomnaalden te maken, zijn polyethyleen (PE) en polyvinylchloride (PVC). Voor degenen die hun woonkamer willen laten aanvoelen als een magisch met sneeuw bedekt bos, is deze kunstboom gevuld met nepsneeuw en is verkrijgbaar in vier maten die het beste bij de ruimte passen. Omdat de standaard plafondhoogte in de Verenigde Staten 8 voet is, is de meest populaire kerstboommaat 7,5 voet.

Als je denkt dat vakantiedecor duur moet zijn, laat ons je dan kennis laten maken met de 6,5 voet Kingswood Fir Pencil Christmas Tree. Met een berkachtige afwerking voor overdag en kleine LED's die gloeien als de lichten uitgaan, is deze een twee-voor-één winnaar en is het ook een geweldige optie als je de voorkeur geeft aan een witte kerstboom. Beheer uw kerstboomverlichting met gebruiksvriendelijke bedieningselementen die variëren van een eenvoudig voetpedaal tot een innovatieve app. De Monaco Pine Tree van West Elm is versierd met honderden kleine lampjes, waardoor een grillig effect ontstaat waardoor het zich onderscheidt van andere kunstbomen.

Voor degenen wiens vakantiestijl eigentijdse neutrale tinten heeft, past deze witte kunstboom van de National Tree Company misschien wel. Voor wie op zoek is naar een boom die eruitziet als iets uit een Scandinavisch bos, overweeg dan deze kunstmatige dennenboom van Puleo International. Terwijl een levende kerstboom de betoverende geur van groenblijvende planten in huis brengt, kun je hem maar één keer gebruiken en zal hij uitdrogen naarmate de feestdagen vordert. Kunstkerstbomen zijn er in een breed scala aan maten, van kleine tafelbladmodellen tot torenhoge opties voor huizen met hoge plafonds.

In tegenstelling tot PVC-kerstbomen, die zijn gemaakt van uitgesneden PVC-materiaal, zijn PE-bomen spuitgegoten en volledig driedimensionaal, met takken van echte bomen, wat resulteert in een instant realistisch ogende kerstboom.

Best artificial Christmas trees

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *