Welk merk kunstmatige kerstboom is het beste?

Na 16 uur testen was deze boom onze duidelijke testwinnaar voor de beste algemene categorie. Afhankelijk van de grootte heeft de voorverlichte kunstmatige kerstboom tussen de 2.531 en 5.687 takpunten die sterk lijken op die van echte bomen.

Welk merk kunstmatige kerstboom is het beste?

Na 16 uur testen was deze boom onze duidelijke testwinnaar voor de beste algemene categorie. Afhankelijk van de grootte heeft de voorverlichte kunstmatige kerstboom tussen de 2.531 en 5.687 takpunten die sterk lijken op die van echte bomen. Deze aanbevelingen voor de beste nep-kerstbomen zijn geselecteerd vanwege hun hoogwaardige constructie, realistische uitstraling en andere handige functies. De National Tree Company maakt enkele van de meest realistische kunstkerstbomen op de markt, en dit Downswept Douglas Fir-model is geen uitzondering.

Elk van de 1.200 lampen verlichtte de structuur prachtig zonder een overweldigende aanwezigheid van dikke bollen en dikke draden die de meeste andere kunstbomen vaak hebben. Echte kerstbomen zijn geweldig en zo, maar je kunt exact dezelfde look krijgen zonder het afstoten, allergenen of kille reis naar je plaatselijke boomkwekerij met deze opvallende kunstmatige versie. Een kunstboom kan tien jaar of langer meegaan, dus het is de moeite waard om de tijd te investeren om de perfecte voor jou te vinden. Nicole is een Senior Content Specialist wiens passie voor schrijven varieert van nationale recyclinginitiatieven tot het vinden van de perfecte kerstboom.

Je kunt kunstmatige kerstbomen vinden in alle maten, vaak variërend van tafelbladversies van 2 voet tot hoge modellen van 9 voet. Met een berkachtige afwerking voor overdag en kleine LED's die gloeien als de lichten uitgaan, is deze een twee-voor-één winnaar en is het ook een geweldige optie als je de voorkeur geeft aan een witte kerstboom. Als je hem in een klein hoekje plaatst, is een smalle boom het beste, terwijl een boom met een brede omtrek het beste is voor een voor- en middendisplay. Het begint met een diameter van slechts 28 inch aan de basis, zodat je een kunstboom kunt persen zonder bestaand meubilair of decor te verwijderen.

Overweeg om een opbergtas voor kerstbomen aan te schaffen waarin u uw boom veilig kunt opbergen tijdens het laagseizoen. In tegenstelling tot PVC-kerstbomen, die zijn gemaakt van uitgesneden PVC-materiaal, zijn PE-bomen spuitgegoten en volledig driedimensionaal, met takken van echte bomen, wat resulteert in een instant realistisch ogende kerstboom. Dit Home Accents Holiday model is gemaakt om een statige dennenboom na te bootsen en met 2.514 individuele takpunten zorgt het voor een realistisch kerstboomeffect.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *