Welk type kunstmatige kerstboom is het meest realistisch?

National Tree Company's 7,5 voet Feel Real Downswept Douglas Fir met tweekleurige LED's (PEDD1-D12-7) is onze keuze onder kunstmatige kerstbomen. Deze ongezonde look werd verergerd door de snaren kerstverlichting die bijna hopeloos verstrikt raakten in de takken en uiteinden, waardoor het gemak werd belemmerd waarmee ik de boom kon pluizen.

Welk type kunstmatige kerstboom is het meest realistisch?

National Tree Company's 7,5 voet Feel Real Downswept Douglas Fir met tweekleurige LED's (PEDD1-D12-7) is onze keuze onder kunstmatige kerstbomen. Deze ongezonde look werd verergerd door de snaren kerstverlichting die bijna hopeloos verstrikt raakten in de takken en uiteinden, waardoor het gemak werd belemmerd waarmee ik de boom kon pluizen. Een ander voordeel is hoe levensechte kunstkerstbomen een opvallende gelijkenis kunnen vertonen met hun tegenhangers in de natuur. Er waren ook twee testers nodig om het bovenste gedeelte van de boom te verwijderen voor opslag, en het was moeilijk om terug in de doos te plaatsen, waardoor de boom een lagere score kreeg voor demontage.

Flocking verwijst naar kunstsneeuw, een populair decoratief element dat soms aan bomen wordt toegevoegd om het uiterlijk van een winterscène in uw huis te creëren. Als je overschakelt van echte bomen of upgradet naar meer echt uitziende kunstbomen, zul je niet teleurgesteld zijn. We raden aan om uw plafondhoogte te meten voordat u uw boom koopt, ongeveer twaalf centimeter vanaf de bovenkant van de boom te berekenen om rekening te houden met een standaard kerstboomtopper, en tenslotte buiten de kaders te denken als het gaat om decoreren. Een van de beste aspecten van kunstmatige kerstbomen is dat je opties kunt vinden die er net zo uitzien en aanvoelen als het echte werk.

We kochten elk drie bomen volgens het advies dat Anna kreeg van experts, waaronder Jami Warner, de uitvoerend directeur van de American Christmas Tree Association; Frank Skinner, directeur marketing van Christmas Lights, Etc; en Noah Johnson, een koper van bomen en lichten voor Bronners kerst Wonderland. Om deze lijst te maken, testten leden van het redactieteam van The Spruce 13 kunstmatige kerstbomen in The Lab op eenvoudige montage en demontage, uiterlijk, lichtkwaliteit, stevigheid en opslag. Over het algemeen geldt: hoe hoger het aantal tips, hoe hoger de kwaliteit van de boom en hoe voller de boom zal zijn. Een kunstmatige kerstboom zorgt voor vakantieplezier zonder het gedoe om elke dag dennennaalden op te zuigen.

Als je op zoek bent naar een meer minimale boom die je zelf kunt maken, is de Puleo Fraser Fir Un-Lit Artificial Christmas Tree een geweldige optie. We kochten acht nepkerstbomen en testten ze meer dan 16 uur in The Lab, waarbij we het gemak van installatie en opslag, uiterlijk, stevigheid en lichtkwaliteit evalueerden.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *