Welke beste kunstmatige kerstboom?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen.

Welke beste kunstmatige kerstboom?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen. Het heeft blijkbaar meer takuiteinden dan welke andere nepboom dan ook, en de witte lichten gaan maar liefst 25.000 uur mee. Het assortiment kunstbomen van Terrain is allemaal opvallend natuurlijk, en deze voorverlichte, gevlokte kerstboom is geen uitzondering.

Het is zeven voet hoog en is uitzonderlijk vol, met meer dan 4.200 tips overal. De boom is geïnspireerd op Europa's inheemse Noorse sparren, dit zijn weelderige, elegante zaken die verfijning geven aan uw vakantiedecor. Deze voorverlichte kunstmatige kerstboom is een vrolijk medium tussen een ultravolle oogst en een slanke boom. De gloeiende LED-lampjes werken op een timer.

Koop de boom in drie hoogtes (7,5-, 9- en 10,5-voet). De Fraser Fir komt oorspronkelijk uit de Appalachen en is een van de meest populaire kerstboomplectrums. En - leuk weetje - het onderscheidt zich als het type boom dat het meest wordt gebruikt als de officiële kerstboom van het Witte Huis. U kunt deze boom van hoge kwaliteit bestellen, verlicht of onverlicht, in maten variërend van 5,5 'tot 12'.

De boom is ook verkrijgbaar met matte punten, als je de voorkeur geeft aan een besneeuwd uitziende gevlokte boom. Als je een probleemloze, eenvoudige montage wilt, kun je niet fout gaan met deze Dunhill Fir van Joss %26 Main. Het is luchtig en vol, en het heeft een traditionele uitstraling. De kunstmatige kerstboom is verkrijgbaar in hoogtes variërend van zeven tot 14 voet.

Deze slanke kunstkerstboom maakt een statement zonder veel ruimte in beslag te nemen. Het is verkrijgbaar in de varianten 7'5 X 32 en 9' X 38.Nog een van de mooiste voorverlichte kerstbomen is deze blauwe spar. Het volle blad van deze nepboom bevat realistische naalden in blauwgroene en zilverachtige tinten, net als een authentieke blauwe spar. Kies uit hoogtes van 4'5 tot 7'5, in verlichte en onverlichte versies.

Of je kunt gewoon het feit omarmen dat je boom nep is en helemaal uit gaan met een klatergoudontwerp. Deze voorverlichte boom is verkrijgbaar in twee maten (4' en 6'). Hier is nog een eigenzinnige keuze die we niet konden weerstaan. Kanaliseer warme weervibes met een brutale 6' palm en als je de voorkeur geeft aan een kortere palm, is deze ook verkrijgbaar in 4' en 5' versies.

De extra grote gloeilampen op deze 4 'boom zijn een leuke en feestelijke noot. De kleine keuze is geweldig voor een kinderkamer of kleine ruimte. Ontworpen om eruit te zien als een witte den, biedt het een statement-making alternatief voor traditionele groene kerstbomen. De naalden zijn dik en cilindrisch in vergelijking met de dunne, hard rechthoekige naalden die je vaak ziet op kunstbomen van lage kwaliteit.

Om deze lijst te maken, testten leden van het redactieteam van The Spruce 13 kunstmatige kerstbomen in The Lab op eenvoudige montage en demontage, uiterlijk, lichtkwaliteit, stevigheid en opslag. Kunstkerstbomen zijn er in een breed scala aan maten, van kleine tafelbladmodellen tot torenhoge opties voor huizen met hoge plafonds. Omdat er zoveel zijn om uit te kiezen, kan het selecteren van een kunstmatige kerstboom enigszins overweldigend zijn, vooral als je meestal voor echte bomen kiest. Een kunstmatige kerstboom zorgt voor vakantieplezier zonder het gedoe om elke dag dennennaalden op te zuigen.

Voor een studio-appartement ter grootte van een schoenenkist of een bureauornament om vakantiegejuich naar uw kantoor te brengen, is deze mini-kunstmatige kerstboom de perfecte oplossing. Een vleugje flocking maakt een kerstboom van hoge kwaliteit elegant en bijna zonder dat er verdere decoratie nodig is. Klanten zeggen dat ze veel complimenten krijgen over de witte kunstmatige kerstboom, en één zei zelfs dat het hun favoriete boom aller tijden is. De beste kunstkerstbomen vervagen in de loop van het seizoen niet en kunnen jaar na jaar worden gebruikt, waardoor ze een gemakkelijke, economische optie zijn.

Omdat investeren in een kunstmatige kerstboom bedoeld is om u klaar te maken voor de komende jaren vakantie, is het de moeite waard om uw huidige opslag- en woonsituatie te overwegen om te bepalen of een grotere investering het waard is of dat een budgetboom nodig is. Ontdek verder volle, weelderige kerstbomen die zelfs het meest veeleisende oog zullen misleiden, evenals leuke, feestelijke updates met kleuraccenten en andere verrassingen. Hoewel sommige kunstmatige kerstbomen geassembleerd worden geleverd, worden de meeste in meerdere segmenten verzonden voor eenvoudigere opslag. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *