Welke is de beste kunstmatige kerstboom in het VK?

Deze voorverlichte boom heeft bossige takken, 240 ingebouwde LED-lampjes en een donkere bosgroene kleur om je decoraties te laten opvallen. Voeg gewoon een selectie van je favoriete kerstballen toe en je bent klaar om te gaan - met drie sleufsecties en scharnierende takken is deze boom opmerkelijk eenvoudig op te zetten.

Welke is de beste kunstmatige kerstboom in het VK?

Deze voorverlichte boom heeft bossige takken, 240 ingebouwde LED-lampjes en een donkere bosgroene kleur om je decoraties te laten opvallen. Voeg gewoon een selectie van je favoriete kerstballen toe en je bent klaar om te gaan - met drie sleufsecties en scharnierende takken is deze boom opmerkelijk eenvoudig op te zetten. Wist je dat kunstkerstbomen dateren uit 1880? Volgens Dambly's Garden Center: „Kunstbomen ontstonden in 1880 in Duitsland. Kerstbomen werden zo populair dat het aantal bomen in Duitsland merkbaar afnam.

Ontbossing werd een echt probleem, dus om dit te bestrijden werd de kunstboom met ganzenveren gemaakt. Het was echter pas honderd jaar later, in 1980, dat de trend van kunstmatige kerstbomen aansloeg. Plastic kerstbomen zijn alleen maar populairder geworden en er wordt nu geschat dat ongeveer 74% van de Britse huishoudens de voorkeur geeft aan een kunstboom boven een echte. Als je een voorverlichte boom hebt, zijn er extra problemen met elektriciteit waarmee je rekening moet houden - wat betekent dat er meer kans is dat er iets misgaat.

Wanneer u onderzoekt welke kerstboom u moet kopen, raden we u aan ervoor te zorgen dat uw boom een fabrieksgarantie heeft, dit kan variëren van één tot 15 jaar. Zodat u kunt beslissen over de beste optie, hebben we een paar eenvoudige tips samengesteld, voordat we u hieronder een lijst met 10 van de beste kunstkerstbomen voor gezinnen brengen. Deze keuze wordt ook geleverd met 240 LED-lampen (je hoeft dus geen aparte lampen te kopen) en ze zijn warm wit voor een gezellige kerstgloed. Deze 7ft kerstboom is ontworpen om meer op een echte kerstboom te lijken, met verschillende takafmetingen in vergelijking met de meer gestroomlijnde, kegelvorm van de meeste kunstbomen.

Hij is 140 cm breed en wordt geleverd met de metalen standaard. Deze zelfassemblage houten boom is gemaakt in het Verenigd Koninkrijk van duurzaam eiken en afgewerkt met wasolie. Schik het als een spiraal, een platte boom of hoe je maar wilt. Het is verkrijgbaar in zes maten van 1ft tot 6ft en wordt geleverd in een jute tas met trekkoord.

Kies een 1ft versie van deze prachtige eik voor je tafelblad en hij is buiten bereik van kleintjes en zorgt voor een prachtig tafelmiddelpunt. Dat gezegd hebbende, worden de meeste kunstmatige kerstbomen gemaakt in fabrieken die toezicht houden, wat betekent dat hun reis hierheen koolstofemissies uitzendt. En hoewel je het idee van een plastic boom misschien weigert, is de realiteit dat een nepspar van hoge kwaliteit verre van een faux pas is en het kopen van een kunstmatige kerstboom niet hoeft te betekenen dat je een nederlaag accepteert. Twintig recensenten konden niet geloven hoeveel decoraties het bevatte; een klant, die meestal elk jaar een nieuwe kerstboom koopt, zei dat dit de meest indrukwekkende was die ze de afgelopen jaren heeft gekocht.

Hoewel de geur van een echte boom gewoon niet kan worden gerepliceerd, is er iets te zeggen voor de optie geen rommel, geen gedoe die een kunstboom met zich meebrengt. Het assortiment bomen van The White Company is dit jaar echt uitstekend omdat ze hard hebben gewerkt om een natuurlijke, realistisch ogende kunstmatige kerstboom te maken. Misschien wil je een grote boom die een grote impact heeft, maar een geplette boom ziet er veel slechter uit dan een grote boom. Veel klanten waren blij met het feestelijke effect van besneeuwde takken en kunstbessen; de ene klant beschreef de boom als luxueus, en een ander zei dat dit de beste kunstboom was die hij ooit heeft gekocht.

Gemaakt met een volledig bossig effect, is deze boom voorverlicht, zodat je niet langer hoeft te worstelen om de oude kerstverlichting te ontwarren. Aanzienlijk is dat nieuwe bomen (nieuw in 2004, dat wil zeggen) over het algemeen veel lagere niveaus van lood vertoonden dan bomen die in de jaren tachtig en negentig werden vervaardigd. Maar de tijden zijn veranderd en vandaag vliegen de beste kunstkerstbomen vanaf oktober uit de schappen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *