Welke kunstmatige kerstboom is het volst?

Van alle bomen die we hebben getest, was onze favoriet de National Tree Company 7, 5-Foot Feel Real Vienna Fir Tree (bekijk op Amazon), die indruk maakte op onze testers met zijn gedetailleerde instructies, volledige vorm en slim lichtontwerp. Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd.

Welke kunstmatige kerstboom is het volst?

Van alle bomen die we hebben getest, was onze favoriet de National Tree Company 7, 5-Foot Feel Real Vienna Fir Tree (bekijk op Amazon), die indruk maakte op onze testers met zijn gedetailleerde instructies, volledige vorm en slim lichtontwerp. Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen. Het heeft blijkbaar meer takuiteinden dan welke andere nepboom dan ook, en de witte lichten gaan maar liefst 25.000 uur mee.

Deze splurge-waardige, levensechte schoonheid is 7,5 voet lang en is meer dan anderhalve meter breed. Het is vol, donzig en bedekt met licht. Het assortiment kunstbomen van Terrain is allemaal opvallend natuurlijk, en deze voorverlichte, gevlokte kerstboom is geen uitzondering. Het is zeven voet hoog en is uitzonderlijk vol, met meer dan 4.200 tips overal.

De boom is geïnspireerd op Europa's inheemse Noorse sparren, dit zijn weelderige, elegante zaken die verfijning geven aan uw vakantiedecor. Deze voorverlichte kunstmatige kerstboom is een vrolijk medium tussen een ultravolle oogst en een slanke boom. De gloeiende LED-lampjes werken op een timer. Koop de boom in drie hoogtes (7,5-, 9- en 10,5-voet).

De Fraser Fir komt oorspronkelijk uit de Appalachen en is een van de meest populaire kerstboomplectrums. En - leuk weetje - het onderscheidt zich als het type boom dat het meest wordt gebruikt als de officiële kerstboom van het Witte Huis. U kunt deze boom van hoge kwaliteit bestellen, verlicht of onverlicht, in maten variërend van 5,5 'tot 12'. De boom is ook verkrijgbaar met matte punten, als je de voorkeur geeft aan een besneeuwd uitziende gevlokte boom.

Als je een probleemloze, eenvoudige montage wilt, kun je niet fout gaan met deze Dunhill Fir van Joss %26 Main. Het is luchtig en vol, en het heeft een traditionele uitstraling. De kunstmatige kerstboom is verkrijgbaar in hoogtes variërend van zeven tot 14 voet. Deze slanke kunstkerstboom maakt een statement zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Het is verkrijgbaar in de varianten 7'5 X 32 en 9' X 38.Nog een van de mooiste voorverlichte kerstbomen is deze blauwe spar. Het volle blad van deze nepboom bevat realistische naalden in blauwgroene en zilverachtige tinten, net als een authentieke blauwe spar. Kies uit hoogtes van 4'5 tot 7'5, in verlichte en onverlichte versies. Of je kunt gewoon het feit omarmen dat je boom nep is en helemaal uit gaan met een klatergoudontwerp.

Deze voorverlichte boom is verkrijgbaar in twee maten (4' en 6'). Schud dingen op met een 7,5 'omgekeerde kerstboom - en ja, dit is echt iets. Het boomontwerp is geïnspireerd op een trend die dateert uit de middeleeuwen, volgens The Spruce, waar huishoudens in Midden-Europa bomen aan hun plafonds hingen. Ariana Grande is ook een fan.

Dat is misschien onpraktisch voor de meeste moderne woonkamers, maar je kunt hetzelfde effect krijgen met een ondersteboven boom als deze, die op een basis rust. Hier is nog een eigenzinnige keuze die we niet konden weerstaan. Kanaliseer warme weervibes met een brutale 6' palm en als je de voorkeur geeft aan een kortere palm, is deze ook verkrijgbaar in 4' en 5' versies. De extra grote gloeilampen op deze 4 'boom zijn een leuke en feestelijke noot.

De kleine keuze is geweldig voor een kinderkamer of kleine ruimte. Een kunstboom zonder verlichting die van hoge kwaliteit is en zijn naalden niet verliest, gaat jaren mee als hij op de juiste manier wordt bewaard. Het heeft hetzelfde aantal takpunten als de Best Choice-boom (1,34), maar sommige zijn kort en sommige zijn lang, waardoor de boom een meer organische en realistische uitstraling krijgt. Als je dit seizoen wat leuke kleur aan je kerstdecor wilt toevoegen, dan zul je dol zijn op deze voorverlichte kunstboom.

We kochten elk drie bomen volgens het advies dat Anna kreeg van experts, waaronder Jami Warner, de uitvoerend directeur van de American Christmas Tree Association; Frank Skinner, directeur marketing van Christmas Lights, Etc; en Noah Johnson, een koper van bomen en lichten voor Bronner's Christmas Wonderland. De beste manier om na te denken over wie een kunstmatige kerstboom moet krijgen, is door de voor- en nadelen van nep versus levende kerstbomen te vergelijken. Hier leest u hoe we een boom, lichten en slimme bedieningselementen zouden combineren om de ultieme kerstboom op maat te maken. Bespaar tijd en energie voor dingen die het belangrijkst zijn met functies die de montage van uw kerstboom vereenvoudigen.

Dit omvat de kwaliteit van het boomframe, gebladerte, scharnieren, standaard en reparatie of vervanging van lichten op voorverlichte bomen. Of je zou van jaar tot jaar iets anders kunnen doen, zodat het niet elke kerst op dezelfde boom lijkt. Als je de kleine lettertjes leest, zullen veel boombedrijven je vertellen met welk percentage PE hun boom is gemaakt (indien aanwezig). Kunstbomen worden voornamelijk in China vervaardigd, waar milieuwetten doorgaans minder streng zijn.

Gelukkig is er nog tijd om voor een redelijk bedrag online een kunstmatige kerstboom te pakken te krijgen, of je nu op zoek bent naar een traditionele Fraser-spar of een retro zilveren klatergoudboom. Maar het risico op blootstelling aan lood door een hedendaagse kunstmatige kerstboom is waarschijnlijk minimaal tot niet-bestaand. Bepaalde soorten kunnen een speciale betekenis hebben omdat ze je herinneren aan de kerstboom die je had toen je opgroeide. De NFPA ontdekte ook dat kerstboomlichten de oorzaak waren van bijna de helft van alle kerstboombranden (PDF).

.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *