Beste kunstmatige kerstbomen 2021 uk?

Een set van 100 warmwitte LED-lampen is al inbegrepen en geven een mooie zachte gloed af. De takken vallen gemakkelijk op hun plaats en je kunt ze aanpassen aan de stijl die je wilt.

Beste kunstmatige kerstbomen 2021 uk?

Een set van 100 warmwitte LED-lampen is al inbegrepen en geven een mooie zachte gloed af. De takken vallen gemakkelijk op hun plaats en je kunt ze aanpassen aan de stijl die je wilt. Bovendien maakt de boom gebruik van „memory branch” -technologie, wat betekent dat wanneer je hem volgend jaar uit de doos haalt, hij vanzelf in de door jou gekozen opstelling valt, waardoor je tijd en moeite bespaart. Als je een 1,5 meter brede cirkelreserve in de woonkamer hebt en een kunstboom wilt die er zo dicht mogelijk bij het echte werk uitziet, is de bijna onfeilbare nep van The White Company de boom voor jou.

Inderdaad, de boom ziet er zo goed uit dat je niet gek hoeft te worden van versieringen. Bomen variëren in grootte van 150-250 cm (vijf tot acht voet) en worden geleverd met of zonder matte punten, afhankelijk van welke u kiest. De letterlijke kers op de top is een langwerpige bovenste tak, perfect voor wiebelige boomtoppers. De beste pantoffels om te kopen vanaf £20.

De journalistiek van The Independent wordt ondersteund door onze lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we commissie verdienen. We zochten naar hoogwaardige materialen, stevige ondergronden, goede dekking en prijs-kwaliteitverhouding Op het gebied van duurzaamheid zijn de meeste nog steeds gemaakt van PVC of PET, twee van de meest voorkomende soorten plastic. De beste kunstbomen van vandaag zijn echter echt gemaakt om lang mee te gaan, wat betekent dat je ze jaar na jaar naar buiten kunt brengen en er zo goed als nieuw uit kunt zien - en in de wetenschap dat je niet verantwoordelijk bent geweest voor het kappen van het echte werk.

Als je je minder zorgen maakt over hoe authentiek je boom eruitziet, kun je door een kunstmatige boom te kiezen helemaal uit de kast halen met creatieve kleuren en materialen, voorverlichte producten en producten die spelen met vormen. Het beste is natuurlijk dat deze nep-opties je pas in maart dennennaalden laten opzuigen als een echte boom. We hebben een reeks kunstmatige kerstbomen getest, van superauthentiek tot trots faux en flitsend, op zoek naar kwaliteit van materialen, een sterke en stevige basis om omvallen te voorkomen, of de takken ons een goede dekking en diepte gaven om onze lichtslingers en kerstballen op te hangen, en uiteindelijk waar voor ons geld. Met zijn nette conische vorm draait deze nepspar helemaal om de hoogte in plaats van de breedte.

Dat gezegd hebbende, de kunstmatige kerstboom ziet er luxueus vol en weelderig uit en voelt hij luxueus aan dankzij de matte uiteinden, die hem een aangename dynamiek geven - en natuurlijk de toevoeging van realistische dennenappels met sneeuwpunt verspreid over de hele wereld. Veel pandemische huisdieren zullen dit jaar thuis genieten van hun eerste kerst en als reactie daarop heeft Habitat een ingenieuze halve boom bedacht om het onophoudelijke kerstballen en klatergoudtrekken te vermijden. De halve parasolboom is natuurlijk een goede keuze als je weinig ruimte hebt, of inderdaad als je een nieuwsgierige peuter hebt die zich aangetrokken voelt tot de schittering. Gemaakt van PVC en met een stevige metalen standaard, heeft de boom weelderige groene takken die een fatsoenlijke indruk geven van een echte dennen - deze kunnen worden gerangschikt om de beste vormgeving te garanderen.

En met zo'n enorme kloof kun je dit jaar die persen hoog stapelen. De Glenshee van B%26Q heeft een aangenaam ontwerp met klokbodem, wat zorgt voor authentieke vormgeving. Maar in tegenstelling tot het echte werk, zullen deze takken niet ineenkrimpen met het gewicht van de kerstballen. In feite blijft deze tijdens de feestperiode bossig en levendig met zijn omgekeerde tips.

Op 7ft is dit een imposante kunstmatige kerstboom die half zo breed als lang is, wat betekent dat hij wat ruimte vereist. De boom wordt ondersteund door een sterke metalen basis en biedt een goede diepte voor het aanbrengen van lichtslingers en een schat aan decoraties. Terwijl de meeste kunstbomen streven naar realisme, vieren anderen de faux met materialen en kleuren die allesbehalve authentiek zijn. Het oogverblindende glasvezelnummer van Dobbies is zo'n boom met zijn witte basis en iriserende bloemen.

De PVC-boom heeft warmwitte lichten die het roze en blauw van de bloemen accentueren, terwijl er een transparante ster bovenop zit. Onbeschaamd kamperen (en handig compact), deze heeft geen verdere versieringen nodig, plaats gewoon de takken, sluit hem aan, leun achterover en geniet van een glas bubbels. Dit is een pluche en veerachtige kunstboom dankzij de extra lange dennennaalden en ijzige afwerking. In een licht zilvergrijs ziet het er het beste uit wanneer het wordt geaccentueerd met koele blauwe en zilveren decoraties.

Deze heeft gemakkelijk te manoeuvreren scharnierende takken en een basis die betrouwbaar stevig aanvoelt, ondanks dat hij zowel compact als discreet is. De 1,8 meter boom heeft een uniform uiterlijk, scoort dus niet al te hoog op realisme, maar het is een schoonheid - en een betaalbare boom. Dit is een andere kunstboom met een uniforme, conische vorm in het algemeen, maar daarbinnen heeft hij realistisch gebladerte dat via scharnierende takken kan worden gerangschikt om er heerlijk weelderig uit te zien met een goede diepte voor lichten en kerstballen. De faux spar is licht gevlokt voor een mooie winterwonderland-esthetiek en biedt een authentieke uitstraling, zowel in de takken zelf als in hun besneeuwde uiteinden.

Het beschikt over een laagzittende stevige metalen standaard die gemakkelijk kan worden verborgen zodra er een paar drukken onder zijn geplaatst. Op 7ft heeft deze boom een imposante aanwezigheid, maar neemt niet te veel breedte in beslag. Afhankelijk van uw ruimtebeperkingen varieert dit. Maar als vuistregel, als u op zoek bent naar een volledige grootte, moet u minstens 15 centimeter tussen uw boom en het plafond hebben.

Vergeet niet ruimte te laten voor je engel. Maak je feestelijke decor compleet met de beste echte en faux kerstkransen Heb je al een account? aanmelden. Om u te laten beslissen over de beste optie, hebben we een paar eenvoudige tips samengesteld, voordat we u hieronder een lijst met 10 van de beste kunstkerstbomen voor gezinnen brengen. Deze keuze wordt ook geleverd met 240 LED-lampen (u hoeft dus geen aparte lampen te kopen) en ze zijn warm wit voor een gezellige kerstgloed.

Deze 7ft kerstboom is ontworpen om meer op een echte kerstboom te lijken, met verschillende takafmetingen in vergelijking met de meer gestroomlijnde, kegelvorm van de meeste kunstbomen. Hij is 140 cm breed en wordt geleverd met de metalen standaard. Deze zelfassemblerende houten boom is gemaakt in het VK van duurzaam eiken en afgewerkt met wasolie. Schik het als een spiraal, een platte boom of hoe je maar wilt.

Het is verkrijgbaar in zes maten van 1ft tot 6ft en wordt geleverd in een jute tas met trekkoord. Kies een 1ft versie van deze prachtige eik voor je tafelblad en hij is buiten bereik van kleintjes en zorgt voor een prachtig tafelmiddelpunt. We vinden het leuk hoe de takken van deze mooie voorverlichte kerstboom naar de basis zijn gericht, alsof het gewicht van de sneeuw ze naar beneden trekt. Het is niet de meest authentieke kunstboom die we ooit zijn tegengekomen, maar met opvouwbare takken en een metalen standaard zou hij op zijn minst een paar kerstdagen moeten meegaan.

Het belangrijkste is echter dat de beste kunstmatige kerstbomen jaren meegaan, wat betekent dat het een prijs minder is om je zorgen over te maken tijdens de feestperiode. Compleet met boomstandaard, alles wat je nodig hebt zijn wat kerstverlichting, een boomrok en een aantal prachtige kerstballen om deze kunstmatige kerstboom aan te kleden tot een totale droom. Nog eens 62 vertelden hoe de kwaliteit van de boom hun verwachtingen overtrof, waaronder een koper die zei dat, ondanks dat het een zelfbenoemde Grinch is, deze boom de beste kunstmatige is die ze ooit heeft gekocht. Ja, het idee van een realistische kunstmatige kerstboom lijkt misschien een beetje oxymoronisch, maar ze bestaan echt.

Als je een klein huis hebt of dingen liever netjes en opgeruimd houdt, dan is deze 3ft kunstmatige kerstboom van John Lewis perfect. The White Company heeft een werkelijk prachtige boom bedacht die heel goed overeenkomt met een echte Nordmann-boom. Twintig recensenten konden niet geloven hoeveel decoraties het bevatte; een klant, die meestal elk jaar een nieuwe kerstboom koopt, zei dat dit de meest indrukwekkende was die ze de afgelopen jaren heeft gekocht. Als je een mooie, echt uitziende kerstboom wilt en niet veel geld wilt uitgeven, is deze perfect voor jou.

Kunstbomen kunnen er net zo goed uitzien (zo niet beter, afhankelijk van uw eigen voorkeuren) en kunnen worden opgeborgen om volgend jaar weer te gebruiken, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ze weggooit nadat de feestdagen ten einde zijn. We hielden ook van B% 26Q's 7ft Glenshee sparren kunstmatige kerstboom vanwege zijn realistische vorm met klokbodem en zijn levendige omgekeerde takken. Met zijn klassieke vorm en superlevensechte takken is de torenhoge Ultra Mountain Pine de meest realistische boom ter wereld. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *