Welke kunstmatige kerstboom is de beste?

Het eerste dat u moet beslissen voordat u begint met zoeken naar bomen, is de ideale hoogte en breedte van uw boom. De meeste plafonds zijn 8 voet hoog, dus bomen van 7 en 7,5 voet zijn het populairst (zorg ervoor dat u rekening houdt met de hoogte van de standaard plus die van de boomtopper, als je er een hebt).

Welke kunstmatige kerstboom is de beste?

Het eerste dat u moet beslissen voordat u begint met zoeken naar bomen, is de ideale hoogte en breedte van uw boom. De meeste plafonds zijn 8 voet hoog, dus bomen van 7 en 7,5 voet zijn het populairst (zorg ervoor dat u rekening houdt met de hoogte van de standaard plus die van de boomtopper, als je er een hebt). Er zijn tal van opties van 9 voet als je gezegend bent met plafonds van 12 voet, en er zijn ook bomen die 6 voet of onder staan, ideaal voor appartementen en kleinere ruimtes. Als je eenmaal weet waar de boom zal leven, gebruik je een meetlint om ervoor te zorgen dat de buitenste takken van de boom niet tegen meubels of muren wrijven.

Deze extra volle kerstboom van 10 voet is het antwoord op het wegnemen van het gedoe van het rijgen van lichten. Het beschikt over meer dan 2.500 aftakpunten en wordt geleverd met 900 LED-lampjes die kunnen worden omgeschakeld van warm wit naar veelkleurig, afhankelijk van uw stemming. Je kunt ook kiezen uit 10 verschillende functies, van standaard knipperen tot in- en uitfaden. Klanten zeggen dat de boom „spectaculair” is en „de prijs waard” is.

De takken van deze boom zijn gevormd uit de real deal, net als de Noorse spar van Three Posts die we hoger op deze lijst hebben behandeld. Het heeft niet zoveel takuiteinden als vergelijkbare bomen van 7,5 voet, maar ze zijn ultradik en bossig, vergelijkbaar met die van een echte Douglasspar. Deze boom heeft een brede basis van 5,9 inch en overal aantrekkelijke proporties. Nadat het volledig is afgezet met ornamenten, zal het zeker een statement maken in je woonkamer.

Het is ook een favoriet van klanten, met een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren van meer dan 1.700 kopers. Een geweldige ruimtebesparing, deze slanke Kingwood Fir is ideaal voor appartementen of iedereen die de voorkeur geeft aan subtiele accenten van vakantiedecor in hun huis. De 9 meter hoge boom heeft een smalle basis van 35 inch, waardoor hij gemakkelijk in een hoek kan worden gestopt, en hij heeft meer dan 1.400 takuiteinden zodat hij er ondanks zijn hoogte niet schaars uitziet. Klanten zeggen dat de boom stevig is en dat takken sterk genoeg zijn om zwaardere ornamenten vast te houden.

De 7,5 meter hoge boom heeft bijna 1.750 takuiteinden, die misschien laag lijken voor een boom van deze grootte, maar de takken zitten vol met naalden, dus hij is aanzienlijk vol. Voor sommigen voelt het versieren van een kerstboom als een hele klus en de taak kan moeilijk te beheren zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Een pop-upboom is een geweldig alternatief voor een standaard kunstboom, en deze 1,8 meter hoge boom wordt vooraf verlicht met 150 witte lichten en volledig afgezet met traditionele ornamenten en zes linten van boven naar beneden. Het stort ook in een tas met ritssluiting voor opslag na de feestdagen.

Als je je saaie werkruimte wilt aankleden, dan wil je deze mini-kerstboom op tafelblad voorafgaand aan het seizoen pakken. Met een diameter van slechts 10 inch past hij op de hoek van een bureau of zelfs bovenop een plank, en hij staat slechts 18 inch hoog. De 52 takken zijn gemaakt van een PVC-materiaal dat buigbaar is, zodat je ze op elke manier kunt plaatsen om de boom er voller en luchtiger uit te laten zien, plus je kunt hem versieren met mini-ornamenten en strikken. Deze chique kunstkerstboom is een geweldige aanvulling op elk minimalistisch of eigentijds huis.

Het wordt geleverd met een set van 151 ornamenten, waaronder een reeks zilveren ballen, minibomen, sneeuwvlokken, dennenappels en meer, om je ruimte er leuk en feestelijk uit te laten zien. De boom heeft ook 450 LED-lampjes verspreid om hem te laten gloeien en een warme sfeer te creëren. Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen.

Het heeft blijkbaar meer takuiteinden dan welke andere nepboom dan ook, en de witte lichten gaan maar liefst 25.000 uur mee. Deze splurge-waardige, levensechte schoonheid is 7,5 voet lang en is meer dan anderhalve meter breed. Het is vol, donzig en bedekt met licht. Het assortiment kunstbomen van Terrain is allemaal opvallend natuurlijk, en deze voorverlichte, gevlokte kerstboom is geen uitzondering.

Het is zeven voet hoog en is uitzonderlijk vol, met meer dan 4.200 tips overal. De boom is geïnspireerd op Europa's inheemse Noorse sparren, dit zijn weelderige, elegante zaken die verfijning geven aan uw vakantiedecor. Deze voorverlichte kunstmatige kerstboom is een vrolijk medium tussen een ultravolle oogst en een slanke boom. De gloeiende LED-lampjes werken op een timer.

Koop de boom in drie hoogtes (7,5-, 9- en 10,5-voet). De Fraser Fir komt oorspronkelijk uit de Appalachen en is een van de meest populaire kerstboomplectrums. En - leuk weetje - het onderscheidt zich als het type boom dat het meest wordt gebruikt als de officiële kerstboom van het Witte Huis. U kunt deze boom van hoge kwaliteit bestellen, verlicht of onverlicht, in maten variërend van 5,5 'tot 12'.

De boom is ook verkrijgbaar met matte punten, als je de voorkeur geeft aan een besneeuwd uitziende gevlokte boom. Als je een probleemloze, eenvoudige montage wilt, kun je niet fout gaan met deze Dunhill Fir van Joss %26 Main. Het is luchtig en vol, en het heeft een traditionele uitstraling. De kunstmatige kerstboom is verkrijgbaar in hoogtes variërend van zeven tot 14 voet.

Deze slanke kunstkerstboom maakt een statement zonder veel ruimte in beslag te nemen. Het is verkrijgbaar in de varianten 7'5 X 32 en 9' X 38.Nog een van de mooiste voorverlichte kerstbomen is deze blauwe spar. Het volle blad van deze nepboom bevat realistische naalden in blauwgroene en zilverachtige tinten, net als een authentieke blauwe spar. Kies uit hoogtes van 4'5 tot 7'5, in verlichte en onverlichte versies.

Of je kunt gewoon het feit omarmen dat je boom nep is en helemaal uit gaan met een klatergoudontwerp. Deze voorverlichte boom is verkrijgbaar in twee maten (4' en 6'). Schud dingen op met een 7,5 'omgekeerde kerstboom - en ja, dit is echt iets. Het boomontwerp is geïnspireerd op een trend die dateert uit de middeleeuwen, volgens The Spruce, waar huishoudens in Midden-Europa bomen aan hun plafonds hingen.

Ariana Grande is ook een fan. Dat is misschien onpraktisch voor de meeste moderne woonkamers, maar je kunt hetzelfde effect krijgen met een ondersteboven boom als deze, die op een basis rust. Hier is nog een eigenzinnige keuze die we niet konden weerstaan. Kanaliseer warme weervibes met een brutale 6' palm en als je de voorkeur geeft aan een kortere palm, is deze ook verkrijgbaar in 4' en 5' versies.

De extra grote gloeilampen op deze 4 'boom zijn een leuke en feestelijke noot. De kleine keuze is geweldig voor een kinderkamer of kleine ruimte. Flocking verwijst naar kunstsneeuw, een populair decoratief element dat soms aan bomen wordt toegevoegd om het uiterlijk van een winterscène in uw huis te creëren. Deze charmante kerstboom van 4 voet is vooraf verlicht met 150 warmwitte lichten en wordt geleverd met de in jute omwikkelde basis die wordt getoond voor een huiselijke look.

Er is een reeks materialen die worden gebruikt voor kunstmatige kerstbomen, maar sommige van de meer levensechte opties zijn gemaakt van polyethyleen en PVC. Sommige kunstmatige kerstbomen zijn ontworpen om zeer realistisch ogende takken te hebben, maar ze kunnen meer geld kosten. Blijf lezen om meer te weten te komen over enkele van de belangrijkste kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de meest realistische kunstmatige kerstboom voor thuis. Met een berkachtige afwerking voor overdag en kleine LED's die gloeien als de lichten uitgaan, is deze een twee-voor-één winnaar en is hij ook een geweldige optie als je de voorkeur geeft aan een witte kerstboom.

Deze kunstkerstboom op tafelblad is extreem veelzijdig omdat hij klein genoeg is om praktisch overal te passen, of het nu een inkomtafel of een kinderkamer is. Een van de belangrijkste voordelen van kunstbomen is dat ze voorverlicht kunnen worden, waardoor de installatie van een lichtslinger wordt bespaard. De twee belangrijkste materialen die worden gebruikt om nepkerstboomnaalden te maken, zijn polyethyleen (PE) en polyvinylchloride (PVC). .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *