Waar vind ik een goede kunstkerstboom?

Als je tot het laatste moment de strijd om een echte kerstboom hebt verlaten en bang bent dat je in plaats daarvan de rozemarijnstruik op je balkon moet versieren met kerstklatergoud (ja, dat hebben we gedaan), maak je dan geen zorgen. Breng jezelf naar Song Lang Gardens aan de oostkust, waar je over het algemeen de beruchte boomstormloop bij enkele van de grotere kwekerijen kunt vermijden, en de prijzen worden ook redelijk gehouden, Song Lang Gardens, 378 Tanjong Katong Road, Singapore 437134 Tracy is een Britse moeder van een chagrijnige tiener, een gevoelige tween en een erg luid kleuter.

Waar vind ik een goede kunstkerstboom?

Als je tot het laatste moment de strijd om een echte kerstboom hebt verlaten en bang bent dat je in plaats daarvan de rozemarijnstruik op je balkon moet versieren met kerstklatergoud (ja, dat hebben we gedaan), maak je dan geen zorgen. Breng jezelf naar Song Lang Gardens aan de oostkust, waar je over het algemeen de beruchte boomstormloop bij enkele van de grotere kwekerijen kunt vermijden, en de prijzen worden ook redelijk gehouden, Song Lang Gardens, 378 Tanjong Katong Road, Singapore 437134 Tracy is een Britse moeder van een chagrijnige tiener, een gevoelige tween en een erg luid kleuter. Ze is voortdurend moe, maar is een uitstekende scheidsrechter. Singapore is de afgelopen 11 jaar haar tropische thuis geweest en ze heeft een grote zwak voor zonneschijn, popiah, reflexologie en Hua Yu Wee (in willekeurige volgorde).

De National Tree Company 7,5-voet Winchester White Pine (WCHW7-300-7) is onze keuze voor fans van kitsch of mensen die gewoon iets leuks en funky willen. Het is trots onrealistisch, met een geheel witte stam, takken en PVC-naalden verlicht door 500 witte gloeilampen. Maar tot onze verbazing hielden zelfs degenen die de voorkeur geven aan een traditionele levende boom in onze tests van hoe hij eruitzag. Het gloeit als een glazen lantaarn, en het is vooral mooi in een donkere kamer of in een hoek die overdag niet veel zonlicht krijgt.

Kunstbomen bieden veel veelzijdigheid, want deze ruimtebesparende versie van onze keuze bewijst dat als je geen kleine boom in een kleine kamer wilt, overweeg dan een slank model met een minimale voetafdruk. National Tree Company biedt een garantie voor zijn realistische prelit-bomen groter dan 6,5 voet, zoals onze pick, die defecten van de fabrikant dekt gedurende vijf jaar vanaf de aankoopdatum. De LED's zijn drie jaar gedekt. U hebt bewijs en de aankoopdatum nodig om een claim in te dienen, en u moet de boom en lichten met redelijke zorg hebben behandeld om uw claim te laten goedkeuren.

We waren enthousiast over een 7,5 voet versie van de Home Decorators Collection Swiss Mountain Black Spruce Twinkly Rainbow Christmas Tree. Het is een van de vele nieuwe bomen, van meerdere fabrikanten, die worden geleverd met app-gestuurde LED-lampjes die u rechtstreeks kunt programmeren of kunt instellen op meerdere voorgeprogrammeerde patronen, waardoor hun vaardigheden verder gaan dan de zeven of acht presets waarmee de meeste wit-plus-kleurenbomen worden geleverd. Van wat we via rapportage hebben gevonden, gebruiken mensen nu bomen met deze functie als niet-kerstversiering en zetten ze in op Halloween-kleuren wanneer het bijvoorbeeld tijd is voor trick-or-treaters, of op teamkleuren voor sportevenementen. Helaas was de boom zelf een teleurstelling; vergeleken met onze keuzes van National Tree had hij een groter aandeel goedkoop ogende PVC-takken, en de fijnere polyethyleen takken hadden de neiging af te breken tijdens routinematige, delicate behandeling.

We zijn echter dol op de Twinkly slimme lampen, genoeg zodat we ze hebben toegevoegd aan onze gids voor de beste kerstverlichting. Het meest waardevolle bezit van de Home Decorators-boom zijn de 600 Twinkly-lampen die erop zijn voorgeregen, die alleen worden verkocht voor enkele honderden dollars. Je kunt de lampen beter apart kopen en ze toevoegen aan een boom naar keuze. Het lijdt geen twijfel dat een fonkelende kerstboom op een slecht verlichte winterochtend aanvoelt als pure magie.

Hoewel veel mensen die-hard fans zijn van de real deal, begrijpen we volledig dat als je dit jaar wilt afzien van plakkerige boomstronken en rommelige dennennaalden ten gunste van de no-muss-, no-gedoe opstelling van een kunstmatige kerstboom en met nog geen 20 dagen te gaan tot de grote dag, de tijd om te kopen nu is. Omdat je het waarschijnlijk nog jaren zult gebruiken, wil je investeren in een die een toeschouwer voor de gek houdt met betrekking tot zijn faux build, een makkie is om op te zetten en je ruimte tot een tee aan te passen. We hebben de beste kanshebbers voor de beste kunstmatige kerstbomen van allemaal verzameld, maar eerst wil je weten wat je zoekt om de perfecte voor je huis te kiezen. Deze kerstbomen zijn ontworpen om een grotere belasting te weerstaan dan uw gemiddelde kunstmatige kerstbomen, en de FirTect-technologie zorgt ervoor dat de boom er dichter en bossiger uitziet.

De favoriete (en grootste) kerstwinkel van Singapore heeft een brede selectie hyperrealistische bomen gemaakt in Duitsland. Vrijwel elke kunstmatige kerstboom gebruikt vlamvertragend polyvinylchloride (PVC) om het uiterlijk van echte bomen na te bootsen. Ik ging daarom naar de showroom van Pine Concept en stond versteld van de mooie realistisch ogende kerstbomen. Ten slotte kunnen kunstbomen niet worden gerecycled omdat het te moeilijk is om de verschillende materialen te scheiden, zodat ze op stortplaatsen terechtkomen wanneer ze het einde van hun beroepsleven bereiken.

Henry Christmas Wholesaler staat bekend om het bijhouden van de kerstsfeer en heeft een voortrekkersrol gespeeld bij het leveren van een overvloed aan kunstmatige kerstbomen en versieringen in Singapore. De prijzen zijn betaalbaar en u kunt uw winkelwagentje ook vullen met kerstslingers, kransen, ornamenten, kerstverlichting en nog veel meer. Niveau vier van het KINEX-winkelcentrum is een paradijs voor kerstliefhebbers omdat er hier vijf winkels zijn - Vanda Win, Ming Sing Flowers, DACO, Mr DIY en Steve Florists - die echte en kunstmatige kerstbomen in Singapore verkopen, naast een groot aantal andere decoraties zoals kerstballen, kerststerren en meer. Natuurlijk ziet een kunstboom er misschien uit als het echte werk op foto's, maar zodra je ertegen poetst, word je eraan herinnerd dat het nep is.

Kunstnaalden voor kerstbomen zijn meestal gemaakt van PVC of PE, en in sommige gevallen een combinatie van beide. Je kunt tegenwoordig tal van geweldige kunstbomen vinden, in tientallen „soorten” diverse sparren, sparren, sequoia's en dennen in meerdere hoogten en singels, kleuren en verlichtingsstijlen. Vrijwel alle hedendaagse kunstbomen hebben takken die permanent op scharnieren op de middenpaal zijn gemonteerd. Als je een kunstboom wilt hebben die er net zo uitziet als het echte werk, dan is Pine Concept je go-to.

Bel om te informeren, boek uw bomen en regel een kerstboomverwijderingsservice na de festiviteiten. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *