Wat zijn de beste kunstmatige kerstbomen?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen.

Wat zijn de beste kunstmatige kerstbomen?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen. Het heeft blijkbaar meer takuiteinden dan welke andere nepboom dan ook, en de witte lichten gaan maar liefst 25.000 uur mee. Het assortiment kunstbomen van Terrain is allemaal opvallend natuurlijk, en deze voorverlichte, gevlokte kerstboom is geen uitzondering.

Het is zeven voet hoog en is uitzonderlijk vol, met meer dan 4.200 tips overal. De boom is geïnspireerd op Europa's inheemse Noorse sparren, dit zijn weelderige, elegante zaken die verfijning geven aan uw vakantiedecor. Deze voorverlichte kunstmatige kerstboom is een vrolijk medium tussen een ultravolle oogst en een slanke boom. De gloeiende LED-lampjes werken op een timer.

Koop de boom in drie hoogtes (7,5-, 9- en 10,5-voet). De Fraser Fir komt oorspronkelijk uit de Appalachen en is een van de meest populaire kerstboomplectrums. En - leuk weetje - het onderscheidt zich als het type boom dat het meest wordt gebruikt als de officiële kerstboom van het Witte Huis. U kunt deze boom van hoge kwaliteit bestellen, verlicht of onverlicht, in maten variërend van 5,5 'tot 12'.

De boom is ook verkrijgbaar met matte punten, als je de voorkeur geeft aan een besneeuwd uitziende gevlokte boom. Als je een probleemloze, eenvoudige montage wilt, kun je niet fout gaan met deze Dunhill Fir van Joss %26 Main. Het is luchtig en vol, en het heeft een traditionele uitstraling. De kunstmatige kerstboom is verkrijgbaar in hoogtes variërend van zeven tot 14 voet.

Deze slanke kunstkerstboom maakt een statement zonder veel ruimte in beslag te nemen. Het is verkrijgbaar in de varianten 7'5 X 32 en 9' X 38.Nog een van de mooiste voorverlichte kerstbomen is deze blauwe spar. Het volle blad van deze nepboom bevat realistische naalden in blauwgroene en zilverachtige tinten, net als een authentieke blauwe spar. Kies uit hoogtes van 4'5 tot 7'5, in verlichte en onverlichte versies.

Of je kunt gewoon het feit omarmen dat je boom nep is en helemaal uit gaan met een klatergoudontwerp. Deze voorverlichte boom is verkrijgbaar in twee maten (4' en 6'). Hier is nog een eigenzinnige keuze die we niet konden weerstaan. Kanaliseer warme weervibes met een brutale 6' palm en als je de voorkeur geeft aan een kortere palm, is deze ook verkrijgbaar in 4' en 5' versies.

De extra grote gloeilampen op deze 4 'boom zijn een leuke en feestelijke noot. De kleine keuze is geweldig voor een kinderkamer of kleine ruimte. Ontdek verder volle, weelderige kerstbomen die zelfs het meest veeleisende oog zullen misleiden, evenals leuke, feestelijke updates met kleuraccenten en andere verrassingen. Maar het risico op blootstelling aan lood door een hedendaagse kunstmatige kerstboom is waarschijnlijk minimaal tot niet-bestaand.

Een kunstboom kan tien jaar of langer meegaan, dus het is de moeite waard om de tijd te investeren om de perfecte voor jou te vinden. Ontworpen om eruit te zien als een witte den, biedt het een statement-making alternatief voor traditionele groene kerstbomen. Hoewel het gemakkelijk is om aan te nemen dat alle kunstmatige kerstbomen vergelijkbare prestaties bieden, beïnvloeden een aantal factoren hun functionaliteit. Bovenop het grootste deel past een kunstboom vaak niet terug in de grote doos waarin hij werd geleverd, en als je de jouwe in een niet-geïsoleerde ruimte bewaart, kunnen zowel warmte als vocht hem beschadigen en de levensduur verkorten.

Er is een reeks materialen die worden gebruikt voor kunstmatige kerstbomen, maar sommige van de meer levensechte opties zijn gemaakt van polyethyleen en PVC. De beste manier om na te denken over wie een kunstmatige kerstboom moet krijgen, is door de voor- en nadelen van nep versus levende kerstbomen te vergelijken. Hier leest u hoe we een boom, lichten en slimme bedieningselementen zouden combineren om de ultieme kerstboom op maat te maken. Echte kerstbomen hebben dennennaalden die herhaaldelijk afwerpen, terwijl de naalden op kunstmatige naalden grotendeels blijven zitten.

De auteurs concludeerden dat hoewel het aandeel bomen gemaakt van loodgestabiliseerd PVC „slechts bescheiden was afgenomen in de 20 jaar voorafgaand aan 2004 „, de hoeveelheid gebruikte loodstabilisator blijkbaar in veel grotere mate is verminderd, wat duidt op een langetermijntrend naar loodarme of loodvrije kunstbomen. Het ontwerpteam van Terrain heeft dit schatje gemodelleerd naar een echt exemplaar in het bos, dus je weet dat het er natuurlijker uit zal zien dan elke andere kunstmatige kerstboom. Een kunstmatige kerstboom zorgt voor vakantieplezier zonder het gedoe om elke dag dennennaalden op te zuigen. Maar zelfs na 2 uur bleef het snoer koppig gesnauwd, waardoor het uiterlijk ontstond van een kerstboom die pas onlangs aan een enorme boobytrap is ontsnapt.

Elk van de 1.200 lampen verlichtte de structuur prachtig zonder een overweldigende aanwezigheid van dikke bollen en dikke draden die de meeste andere kunstbomen vaak hebben. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *