Wie maakt de beste kunstmatige kerstbomen?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen.

Wie maakt de beste kunstmatige kerstbomen?

Deze boom wordt niet voor niets „The World's Best” genoemd. De takken zijn gevormd om de exacte groeipatronen, trapsgewijze takken en fijne, zachtgroene naalden van een vers gesneden Fraser-spar na te bootsen. Het heeft blijkbaar meer takuiteinden dan welke andere nepboom dan ook, en de witte lichten gaan maar liefst 25.000 uur mee. Het assortiment kunstbomen van Terrain is allemaal opvallend natuurlijk, en deze voorverlichte, gevlokte kerstboom is geen uitzondering.

Het is zeven voet hoog en is uitzonderlijk vol, met meer dan 4.200 tips overal. De boom is geïnspireerd op Europa's inheemse Noorse sparren, dit zijn weelderige, elegante zaken die verfijning geven aan uw vakantiedecor. Deze voorverlichte kunstkerstboom is een vrolijk medium tussen een ultravolle oogst en een slanke boom. De gloeilampen werken op een timer.

Koop de boom in drie hoogtes (7,5-, 9- en 10,5-voet). De Fraser Fir komt oorspronkelijk uit de Appalachen en is een van de meest populaire kerstboomplukken. En - leuk weetje - het onderscheidt zich als het type boom dat het vaakst wordt gebruikt als de officiële kerstboom van het Witte Huis. U kunt deze hoogwaardige boom bestellen, verlicht of onverlicht, in maten variërend van 5,5 'tot 12'.

De boom is ook verkrijgbaar met matte punten, als je de voorkeur geeft aan een besneeuwd uitziende gevlokte boom. Als je een probleemloze, eenvoudige montage wilt, kun je niet fout gaan met deze Dunhill Fir van Joss %26 Main. Het is luchtig en vol en heeft een traditionele uitstraling. De kunstkerstboom is verkrijgbaar in hoogtes variërend van zeven tot 14 voet.

Deze slanke kunstkerstboom maakt een statement zonder veel ruimte in beslag te nemen. Het is verkrijgbaar in de varianten 7'5 X 32 en 9' X 38.Nog een van de mooiste voorverlichte kerstbomen is deze blauwe spar. Het volle blad van deze nepboom bevat realistische naalden in blauwgroene en zilverachtige tinten, net als een authentieke blauwe spar. Kies uit hoogtes van 4'5 tot 7'5, in verlichte en onverlichte versies.

Of je kunt gewoon het feit omarmen dat je boom nep is en helemaal uit de kast gaan met een klatergoudontwerp. Deze voorverlichte boom is verkrijgbaar in twee maten (4' en 6'). Hier is nog een eigenzinnige keuze die we niet konden weerstaan. Kanaliseer warme weervibes met een brutale 6' palm en als je de voorkeur geeft aan een kortere palm, is deze ook verkrijgbaar in 4' en 5' versies.

De extra grote gloeilampen op deze 4-boom zijn een leuke en feestelijke noot. De kleine keuze is geweldig voor een kinderkamer of kleine ruimte. Voor sommigen voelt het versieren van een kerstboom als een hele klus en kan de taak moeilijk te beheren zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Het ontwerpteam van Terrain heeft dit schatje gemodelleerd naar een echt exemplaar in het bos, zodat je weet dat het er natuurlijker uit gaat zien dan elke andere kunstmatige kerstboom.

Deze ongezonde look werd verergerd door de snaren kerstverlichting die bijna hopeloos verstrikt raakten in de takken en uiteinden, waardoor het gemak werd belemmerd waarmee ik de boom kon pluizen. Het begint met een diameter van slechts 28 inch aan de basis, zodat je een kunstboom kunt persen zonder bestaand meubilair of decor te verwijderen. Om u te helpen uw keuzes te beperken, zijn hier de beste kunstkerstbomen die momenteel op de markt zijn. De kunstboom wordt geleverd in slechts drie afzonderlijke stukken, dus hij is eenvoudig te monteren en eenvoudig op te bergen.

Een kunstmatige kerstboom zorgt voor vakantieplezier zonder het gedoe om elke dag dennennaalden op te zuigen. Als je denkt dat vakantiedecor duur moet zijn, laat ons je dan kennis laten maken met de 6,5 voet Kingswood Fir Pencil Christmas Tree. Het hele gedeelte van het vakantiedecor van Target is altijd indrukwekkend (en betaalbaar), dus het is logisch om daar naar je kerstboom te zoeken. Als je niet elk jaar een echte boom wilt krijgen, dan is een kunstmatige kerstboom, die meerdere vakantieseizoenen kan worden hergebruikt, de beste keuze.

Een kunstboom kan tien jaar of langer meegaan, dus het is de moeite waard om de tijd te investeren om de perfecte voor jou te vinden.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *