Wat is de beste kunstmatige kerstboom die je kunt kopen?

Het eerste dat u moet beslissen voordat u begint met zoeken naar bomen, is de ideale hoogte en breedte van uw boom. De meeste plafonds zijn 8 voet hoog, dus bomen van 7 en 7,5 voet zijn het populairst (zorg ervoor dat u rekening houdt met de hoogte van de standaard plus die van de boomtopper, als je er een hebt).

Wat is de beste kunstmatige kerstboom die je kunt kopen?

Het eerste dat u moet beslissen voordat u begint met zoeken naar bomen, is de ideale hoogte en breedte van uw boom. De meeste plafonds zijn 8 voet hoog, dus bomen van 7 en 7,5 voet zijn het populairst (zorg ervoor dat u rekening houdt met de hoogte van de standaard plus die van de boomtopper, als je er een hebt). Er zijn tal van opties van 9 voet als je gezegend bent met plafonds van 12 voet, en er zijn ook bomen die 6 voet of onder staan, ideaal voor appartementen en kleinere ruimtes. Als je eenmaal weet waar de boom zal leven, gebruik je een meetlint om ervoor te zorgen dat de buitenste takken van de boom niet tegen meubels of muren wrijven.

Deze extra volle kerstboom van 10 voet is het antwoord op het wegnemen van het gedoe van het rijgen van lichten. Het beschikt over meer dan 2.500 aftakpunten en wordt geleverd met 900 LED-lampjes die kunnen worden omgeschakeld van warm wit naar veelkleurig, afhankelijk van uw stemming. Je kunt ook kiezen uit 10 verschillende functies, van standaard knipperen tot in- en uitfaden. Klanten zeggen dat de boom „spectaculair” is en „de prijs waard” is.

De takken van deze boom zijn gevormd uit de real deal, net als de Noorse spar van Three Posts die we hoger op deze lijst hebben behandeld. Het heeft niet zoveel takuiteinden als vergelijkbare bomen van 7,5 voet, maar ze zijn ultradik en bossig, vergelijkbaar met die van een echte Douglasspar. Deze boom heeft een brede basis van 5,9 inch en overal aantrekkelijke proporties. Nadat het volledig is afgezet met ornamenten, zal het zeker een statement maken in je woonkamer.

Het is ook een favoriet van klanten, met een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren van meer dan 1.700 kopers. Een geweldige ruimtebesparing, deze slanke Kingwood Fir is ideaal voor appartementen of iedereen die de voorkeur geeft aan subtiele accenten van vakantiedecor in hun huis. De 9 meter hoge boom heeft een smalle basis van 35 inch, waardoor hij gemakkelijk in een hoek kan worden gestopt, en hij heeft meer dan 1.400 takuiteinden zodat hij er ondanks zijn hoogte niet schaars uitziet. Klanten zeggen dat de boom stevig is en dat takken sterk genoeg zijn om zwaardere ornamenten vast te houden.

De 7,5 meter hoge boom heeft bijna 1.750 takuiteinden, die misschien laag lijken voor een boom van deze grootte, maar de takken zitten vol met naalden, dus hij is aanzienlijk vol. Voor sommigen voelt het versieren van een kerstboom als een hele klus en de taak kan moeilijk te beheren zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Een pop-upboom is een geweldig alternatief voor een standaard kunstboom, en deze 1,8 meter hoge boom wordt vooraf verlicht met 150 witte lichten en volledig afgezet met traditionele ornamenten en zes linten van boven naar beneden. Het stort ook in een tas met ritssluiting voor opslag na de feestdagen.

Als je je saaie werkruimte wilt aankleden, dan wil je deze mini-kerstboom op tafelblad voorafgaand aan het seizoen pakken. Met een diameter van slechts 10 inch past hij op de hoek van een bureau of zelfs bovenop een plank, en hij staat slechts 18 inch hoog. De 52 takken zijn gemaakt van een PVC-materiaal dat buigbaar is, zodat je ze op elke manier kunt plaatsen om de boom er voller en luchtiger uit te laten zien, plus je kunt hem versieren met mini-ornamenten en strikken. Deze chique kunstkerstboom is een geweldige aanvulling op elk minimalistisch of eigentijds huis.

Het wordt geleverd met een set van 151 ornamenten, waaronder een reeks zilveren ballen, minibomen, sneeuwvlokken, dennenappels en meer, om je ruimte er leuk en feestelijk uit te laten zien. De boom heeft ook 450 LED-lampjes verspreid om hem te laten gloeien en een warme sfeer te creëren. Met een voller silhouet zijn brede kerstbomen ideaal voor het decoreren van grotere ruimtes en het ophangen van meer ornamenten. Omdat de standaard plafondhoogte in de Verenigde Staten 8 voet is, is de meest populaire kerstboomgrootte 7,5 voet.

Houd er rekening mee dat gevlokte kunstmatige kerstbomen een beetje rommelig kunnen zijn, een paar klanten vermelden dat ze na de installatie wat witte vlokken op de grond vinden. Sommige kunstmatige kerstbomen zijn ontworpen om zeer realistisch ogende takken te hebben, maar ze kunnen meer geld kosten. Bij het kiezen van een kunstmatige kerstboom is het eerste waar u rekening mee moet houden de grootte en vorm van uw kamer, zodat u een boom kunt vinden die comfortabel in uw ruimte past. Het ontwerpteam van Terrain heeft dit schatje gemodelleerd naar een echt exemplaar in het bos, dus je weet dat het er natuurlijker uit zal zien dan elke andere kunstmatige kerstboom.

Ontdek verder volle, weelderige kerstbomen die zelfs het meest veeleisende oog zullen misleiden, evenals leuke, feestelijke updates met kleuraccenten en andere verrassingen. Ontworpen om eruit te zien als een witte den, biedt het een statement-making alternatief voor traditionele groene kerstbomen. Bepaalde soorten kunnen een speciale betekenis hebben omdat ze je herinneren aan de kerstboom die je had toen je opgroeide. De boom heeft 800 heldere gloeilampen om zijn 2.300+ takpunten te verlichten (hogere cijfers laten een boom er voller uitzien).

Als je niet elk jaar een echte boom wilt krijgen, dan is een kunstmatige kerstboom, die meerdere vakantieseizoenen kan worden hergebruikt, de beste keuze. Deze charmante kerstboom van 4 voet is vooraf verlicht met 150 warmwitte lichten en wordt geleverd met de in jute omwikkelde basis die wordt getoond voor een huiselijke look. Meer realistisch ogende bomen (zoals deze ″Feel Real ″-optie van National Tree Company) zijn het beste voor mensen die een minimalistische stijl willen die zich richt op de boom zelf. Dit omvat de kwaliteit van het boomframe, gebladerte, scharnieren, standaard en reparatie of vervanging van lichten op voorverlichte bomen.

Als je denkt dat vakantiedecor duur moet zijn, laat ons je dan kennis laten maken met de 6,5 voet Kingswood Fir Pencil Christmas Tree. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *